Как да изберем хотел за романтична ваканция?

Романтичната ваканция е начин за малко бягство от забързаното ежедневие. Банско е идеалният курорт за релакс по всяко време на годината. Хотелите в града са сред най-добрите у нас, като предлагат множество екстри и изгодни оферти на своите гости. 

Как да изберем хотел за романтична ваканция?

В Банско романтичната ваканция ще е гарантирано незабравима. Градът е разположен в Пирин планината, което създава  неповторима атмосфера у посетителите на курорта.

 Не на последно място, регионът е подходящ за всякакви активности през лятото и през зимата, а спа комплексите предоставят на своите гости разнообразие от  модерни съоръжения за пълноценна почивка. 

Романтиката определено витае по калдаръмените улички на възрожденското градче. Регионът изобилства от уникалните природни, исторически и културни забележителности. Банско е най-удачното място за усамотение и зареждане.

Как да изберем правилния хотел за нашата романтична ваканция? 

Хотелите в Банско предоставят отлични условия за почивка, благодарение на модерната си база и високо ниво на обслужване на своите гости.

Перлата на комплексите тук е петзвездният апартхотел  Лъки Банско Спа & Релакс - синоним на изисканост, лукс и висок стандарт. Комплексът разполага с модерно спа, няколко ресторанта и още много екстри. 

Хотелът Лъки Банско, подробна информация за който можете да откриете и на  https://hotelibansko.com/ се намира в непосредствена близост до центъра на курорта, едва на 450 метра. 

Комплексът предоставя на своите гости 115 луксозни студиа  апартаменти плюс два президентски ВИП апартамента.

Как да изберем хотел за романтична ваканция?

Комфортът на комплекса е впечатляващ. Всички стаи са заредени с кафе машина, тостер, микровълнова фурна, термокана, чаши, чинии, прибори и всичко останало, което да накара гостите да се чувстват уютно като у дома си. 

Разбира се, задължителна част от оборудването са минибар и телевизор,  като по всяко време можете да се свържите с рецепционистите по директната връзка на телефона от стаята ви.  Консумативите, с които са заредени просторните бански помещения в стаите, съответстват на лукс категорията на хотела.

Лъки Банско СПА & Релакс през цялата година предлага много  изгодни оферти. В повечето случаи те са стиковани с годишния сезон, националните празници или с вида почивка, която търсят почиващите. 

Как да изберем хотел за романтична ваканция?

Цените на Лъки Банско са без аналог за екстрите и качеството, което получават гостите. 

Гостите на хотела могат да се възползват от 28 функционалности и широк спектър от водни съоръжения на ултра модерния спа център. Аква зоната тук е най-иновативната в курорта. 

Чистотата на водата се осигурява на базата на екотехнологии, които изключват употребата на битова химия. Използването на електролиза с морски соли и йонизация са само част от иновациите, осигуряващи хигиената  в спа сектора. 

Романтични и зареждащи мигове предлага  модерният спа център на Лъки Банско. Аква зоната предоставя за ползване биобасейни, солен басейн, открит воден комплекс, обособени детски аква зони, сауни, хидромасажни вани, джакузи, солариум, солна и ледена стаи плюс модерни възстановителни терапии и процедури са достъпни за гостите на апартхотела. 

За гостите на хотела се организират безплатни планински преходи в трите планини около Банско, а от май до ноември посетителите на Лъки Банско могат да се включат в туристическите групи до емблематични забележителности. Те се предвождат от опитни планински водачи. 

Туровете са съобразени с подготвеността на туристите, затова са с различна трудност и продължителност. 

Как да изберем хотел за романтична ваканция?

Друга екстра е безплатният транспорт от и до началната точка на прехода. Районът около Банско изобилства от леснодостъпни и подходящи за разходки до уникални забележителни като най–старото дърво – Байкушевата мура, църквата Света Троица, манастирът Свети Иван Рилски, къщите-музей на Паисий и Вапцаров, Танцуващите мечки край Добринище – все обекти, които може да отбележите в картата си на 100-те места от национално значение. 

В маршрутите са включени едни от най-забележителните места в региона като връх Вихрен, Муратовото езеро, връх Безбог. 

Не по-малко вълнуващи може да са забавленията на открито  като планинско колоездене, риболов, екотуризъм, скално катерене, конна езда, плуване, рафтинг, голф, йога. 

Лятото в Банско е сезонът на културните събития от спортен и културен характер: джаз фестивали, опери на открито, панаири на кулинарията и още много  фолклорни форуми. 

Примамващи са и зимните почивки в любимия курорт Банско. Скиорите и сноубордистите, които са отседнали в Лъки Банско,  имат на разположение гардероб с пособия за спорт на снежните писти.

 Петзвездният хотел предоставя на своите гости карти за лифтовете и много други екстри за своите гости като превоз до самите писти и обратно. 

Източник на изображешия: Лъки Банско