Златни бижута за добро първо впечатление

Дали хората наистина посрещат по дрехите и изпращат по акъла ние не знаем, но определено знаем, че първото впечатление не е маловажно. Всеки иска да бъде харесван и се стреми да прави добро впечатление, когато се запознава с нови хора. Много жени акцентират на дрехите, цветовете, прическата, грима и тотално забравят, че бижутата са тези, които също могат да им помогнат за добрия ефект. Безспорно големината на едно златно бижу, като тези предлагани от Сомаха може да послужи за акцент на външния ви вид, но винаги ли трябва да избираме голямо златно колие? Винаги ли големите златни пръстени с много камъни са на място? Ами обеците - златни топченца или големи халки? На всички тези въпроси ще отговорим по-долу, за да можете спокойно да подберете бижута, следващия път, когато е нужно да направите добро първо впечатление.

За какви поводи са подходящи скромните малки златни бижута?

Ако трябва да покажете скромност и смиреност, то няма по добър начин от носенето на малко златно бижу. Представете си, че трябва да бъдете представени на важни роднини, възрастни хора, които са над 50 години. Повечето от тях ще погледнат с добро око, ако имате малка златна висулка на тънък синджир. За да покажете скромност, можете даже да я скриете в деколтето ви и само верижката да се подава леко. Самата висулка може да е всичко, което ви допадне - от малка пеперуда с цирконий, през златен кръст или буквата на името ви.

За бижута показващи скромност, се считат и малките обеци, които деликатно блещукат между кичурите ви коса. Там също имате огромна свобода на избор - цветенца, сърчица, златни топчета, знакът на безкрайността или изобщо, каквото ви допадне.

Позволено е да сложите и златна гривна, но тя трябва да е тънка и да няма някакви огромни акценти по нея. Приемливо е, да е и гривна с червен конец и златен елемент. Този модел гривни показват и доста голяма наивност, така че помислете, дали това е, което искате да покажете.

гоеми халки обеци златни

Малките златни бижута са много подходящи и за семейни събирания и за събирания с родители, празници, където не искате да се набивате на очи или за ежедневно носене. Можете да изберете такива модели и когато посещавате научно или строго професионално събитие.

Големите златни бижута и тяхното приложение

Представете си голям златен пръстен с много камъни и атрактивен дизайн във формата на цвете, колие с огромна висулка във формата на слънце или големи кръгли обеци. Не можете навсякъде и с всичко да слагате толкова ясно привличащи вниманието бижута, защото е възможно да засенчат, това което наистина искате да покажете. Ако отивате на работна среща, която вие трябва да водите, едно голямо златно колие върху премерено деколте всъщност би ви било позитив. Обаче ако се срещате с бабата на най-добрата ви приятелка, тогава това не трябва да е вашият избор.

Големите атрактивни обеци винаги са добър избор за бар или някакво по-неформално забавно събитие. Ако обаче сте поканени някъде където ръцете ви ще се забелязват, примерно на вечеря за някакъв специален повод, заложете на голям златен пръстен. Съответно, ако ще ходите на боулинг, билярд или някакво подобно събитие, тогава по-скоро сложете закачливи обеци, за да може по ръцете ви да не ви пречи нищо.

Когато искате да направите закачливо впечатление, можете да подберете голямо бижу с някое животно. Ако пък държите да останете по-скоро сериозни, тогава цветята, паяжините, слънцата и кръстовете могат да са добър избор.

Избирайки голямо златно бижу бъдете готови и за комплименти и погледи към него. Няма как отблясъкът на благородния метал да не привлече един два завистливи погледа, така че това не трябва да ви изненадва. Ако слагате дебела златна гривна плетеница или такава с висулки, то тогава и маникюрът ви също трябва да е перфектен.