Кредит, на който не му се начислява лихва, възможно ли е?

Знаете, че е възможно един кредит да е без лихва. Също така знаете и че тези кредити си имат различни условности, които трябва да вземете предвид преди да кандидатствате за тях. Нека да разгледаме подробно какъв е безлихвеният кредит, който предлагаме и при какви условия го отпускаме.

Малко повече за безлихвените кредити

Не са рядкост фирмите за бързи кредити, които предлагат безлихвени кредити на своите най-нови клиенти. В основата си, това е кредит, на който няма да му се натрупа допълнително оскъпяване - колкото се изтегли, толкова и се връща. Един вид, този кредит няма цена. Тук обаче се крие и уловката, този кредит няма лихва само и единствено, ако се върне на време. Има фирми, като Microcredit.bg, които предлагат безлихвен кредит, който е до 500 лв. и срокът му за връщане е 30 дни. Кога точно ще го върнете и каква ще е сумата, щом е под 500 лв., това решавате Вие.

Особеностите на безлихвения кредит

За да може да кандидатствате за кредит, който няма лихва, трябва да покривате някои изисквания. Точно както при всички други кредити, ще Ви трябва валидна лична карта, както и да сте пълнолетни. Освен това ще е нужно да имате и добра кредитна история. Както вече споменахме, максималният размер на безлихвения кредит е 500 лв. Това са достатъчно пари, за да покрият неочаквани спешни разходи.

много стотинки на едно място

За какво можете да използвате безлихвен кредит?

Предвид това, че трябва да възстановите сумата само за 30 дни, възможностите за какво би Ви послужила тя, се ограничават. Напълно възможно е обаче да покриете закъснели сметки с тези пари, както и да върнете някой забравен заем. Когато заемът няма лихва, означава, че той няма да утежни финансовото Ви състояние и можете да разполагате с тях, все едно сте взели част от заплатата си предварително.

За безлихвен кредит може да се кандидатства и онлайн. Това означава, че дори и през почивните дни, имате шанса да подадете заявление за кредит. В първите минути на следващия работен ден, Вашата заявка ще се обработи и ще получите отговор. Кандидатствайки по този начин си гарантирате, че Вашето кандидатстване ще бъде разгледано още в първите минути от работния ден.

Много хора планират почивките си няколко месеца по-рано, но не успяват да съберат пари за тях или точно преди това, ги изхарчват. Безлихвеният кредит може да се използва и за допълнителни пари преди почивка или екскурзия. Когато се върнете и си получите следващата заплата, тогава спокойно можете да възстановите сумата в срок. Това е една добра „размяна“ на средства, без да се налага да плащате лихва за тях.

Каква е процедурата за да получите безлихвен кредит?

Развитието на пазара на бързи кредити, предполага подобряване на процедурите им за получаване. Днес, това е най-лесният начин за намиране на пари назаем. Независимо дали кандидатстване онлайн или получавате кредит от офис, можете да се сдобиете с пари за броени минути. Онлайн можете да определите сумата, която ви е нужна, както и периода, за който ще я върнете. Самата система ще сметне колко точно ще бъде вноската и ако не Ви устройва можете да промените периода или сумата. Попълва се онлайн формуляр, който не отнема повече от 5 минути. Изпраща се заявката и след това чакате отговор. Ако е делничен ден и е в работно време, отговорът идва до минути и ако сте одобрени парите ще са налични по сметката Ви почти веднага. Така процедират повечето фирми за бързи кредити.

Важно е обаче да имате няколко неща предвид преди да кандидатствате за безлихвен заем. На първо място трябва да сте сигурни, че отговаряте на изисканията на фирмата кредитор. След това трябва да видите, дали сумата Ви устройва, както и времевия период, в който трябва да я върнете. Ако надминете уточнения предварително период от 30 дни, тогава ще се начислят лихви.

До 17 декември при нас можете да кандидатствате за безлихвен кредит със срок на връщане 30 дни. Освен че няма да има нито процент лихва, този заем няма и такси. Това изравнява ГПР на 0% - най-добрите възможни условия за един кредит. Не е нужно този кредит да Ви е първият, както правят много фирми, за да ви спечелят като клиенти. Microcredit.bg предлагат справедливо финансиране на всички, не само на тези, които се опитват да спечелят, като нови клиенти, ами и на тези, на които това не им е първи заем. Това го правим, защото знаем, че всеки човек трябва да има равни възможности да се възползва от подобни добри условия на кредитиране.