Как да се сдобиете с качествени бебешки колички на цени на едро

Бебешките колички са артикул с постоянно търсене на пазара. Конкуренцията между търговците е сериозна, а разнообразието на модели на пазара е голямо. Ако искате да се сдобиете с качествени бебешки колички на едро, можете да разчитате на продуктите на швейцарската марка Zizito. Те са конкурентноспособни и се ползват с добри препоръки от потребителите.

Защо швейцарските колички се отличават с високо качество?

Всички родители се стремят да осигурят за детето си най-добрите продукти на пазара. Затова те имат високи изисквания към първото превозно средство на рожбата си. Количките трябва да са удобни и безопасни за децата, здрави и с модерен дизайн. Швейцарската марка Зизито отговаря на тези критерии и артикулите й са предпочитани от все повече майки и татковци. 

Швейцарските детски колички са доказано качество, което е предпоставка за сигурността на децата и спокойствието на родителите. Всеки от продуктите има сертификат за безопасност SGS Швейцария.

„ZIZITO SA“ е швейцарска компания със седалище в град Фрибур. Производителите определят като своя мисия предлагането на пазара на качествени бебешки и детски изделия на добри цени. Официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland е „Зизито БГ“, който доставя актуалните артикули за магазини, складове и търговци на дребно. Подробна информация за асортимента и условията на доставка може да се получи от сайта за дистрибуция и търговия на едро Zizito.

Количките на реномираната швейцарска марка имат стабилна конструкция и елегантен силует. Те са изработени от здрави и безопасни за децата материали. Отличават с оригинален дизайн и са съобразени с модните тенденции по отношение на детските артикули. 

Родителите имат избор между традиционните цветове за момичета и момчета синьо и розово и унисекс разцветки, подходящи за двата пола като зелено, сиво, кафяво. Много приятни са комбинациите от няколко цвята. 

Видове швейцарски колички и екстри

Zizito предлага всесезонни колички, които могат да се ползват през цялата година, а също и летни модели или пролет/лято/есен. Има колички с четири колела и триколки за малко по-големи деца. За по-добра ориентация на родителите в каталога е указано за каква възраст на детето и до какви килограми е подходяща. 

Предлагат се комбинирани колички от типа 3 в 1 и 2 в 1. Те са предпочитани от много родители заради тяхната практичност. Комбинациите 2 в 1 обикновено имат кош за новородено, който се трансформира в седалка. Моделите от типа 3 в 1 включват кош за новородено, седалка и столче за кола. Така количката може да се ползва по време на порастването на детето и не се налага да се купува отделно обезопасителна система за автомобил. 

От каталога на Zizito става ясно и как се сгъват количките, Това може да стане само с една ръка, например с един бутон, тип хармоника или като чадър. Така те стават по-лесни за пренасяне и могат да заемат малко място за съхранение.

Швейцарските колички имат много практични екстри, които осигуряват комфорта на децата и родителите. За удобство на малките пътници служи опцията за регулиране на седалката и опората за крачетата. 

При някои модели има пет различни възможни позиции за сън и седене. Дръжките са с омекотен протектор и също могат да се регулират. Предпазните бордове на някои колички могат да се свалят. Амортисьорите позволяват по-плавно движение по всякакви терени. Предните колела са с пружинно окачване и има възможност да се блокират, за да не стане неконтролируемо превозното средство, а задните колела имат спирачки. 

Някои колички имат сенници с мрежести визьори и отварящи се страни с мрежа за проветряване. Сигурността на малчуганите е от първостепенно значение и затова количките имат обезопасителни 5-точкови колани и обезопасителни ленти за ръка. Полезни допълнения са големият багажник и покривалото за крачета. Сред аксесоарите в комплекта може да фигурират още мрежа против насекоми, стойка за чаша и др.