Характеристиките на гумените стелки за кола

Когато пазарувате гумени стелки за вашия автомобил, трябва да имате предвид няколко фактора, за да сте сигурни, че ще изберете най-добрите. Първо, трябва да сте наясно с характеристиките, които всеки тип постелка може да предложи. Тези характеристики трябва да включват ползи за безопасността и околната среда. Вие също трябва да изберете продукт, който пасва перфектно на вашия автомобил. Ако закупите евтин продукт, може да откриете, че гумената стелка няма да пасне правилно на колата ви, което е опасно.

3D стелките за кола може да са опасни

Гумени стелки за кола - 3D

3D стелките за кола са проектирани да пасват на пода на вашия автомобил. Те са водоустойчиви и имат шарка на плаващо ребро, което предотвратява подхлъзване и увеличава сцеплението с пода на автомобила. Те също са подвижни и могат да се почистват с вода и сапун. Все пак трябва да сте наясно с опасностите от 3D стелките за кола.

Основният проблем с 3D стелките за кола е, че те не осигуряват система за заключване, което означава, че могат да се движат, докато сменяте педалите или шофирате. Те също така не покриват цялата подова площ на вашия автомобил, така че не могат да осигурят адекватна изолация. Те също са склонни към миризма и имат нисък живот.

4D стелките за кола са издръжливи

Гумени стелки за кола - 4D

Ако мислите да закупите нови стелки за автомобила си, има много налични опции. Гумените постелки са водоустойчиви и имат дълбоки канали за сцепление, които предотвратяват подхлъзване. Макар класическите стелки да са черни, се предлагат и други цветове. Тяхната функция е да предпазват естествената настилка на автомобила ви .

Гумените стелки не изискват поддръжка и са лесни за почистване. Те също така имат текстурирани повърхности за предотвратяване на хлъзгане. Често стелките за коли могат да бъдат персонализирани. Това означава, че можете да ги получите в точната форма и размер, които пасват перфектно на вашия автомобил. Това ви спестява неприятностите да подрязвате колата си.

5D стелките за кола са дебели

Гумени стелки за кола - 5D

Има редица предимства на 5D стелките за кола. Освен че са без мирис и чисти, те също така осигуряват допълнителна безопасност и сигурност. Те са по-издръжливи и водоустойчиви от 3D стелките за кола. Те също се предлагат в различни дизайни.

5D стелките за кола обикновено са много дебели и имат много слоеве. Допълнителният материал може да затрудни натискането на педала на газта или дори принудителното спиране и може да причини блокиране на спирачките. Тези постелки често имат слой от пяна, която може да абсорбира течности. Тези гумени стелки често идват с колчета за закрепването им към пода на колата. Тези колчета обаче са малки и нестабилни и се почистват трудно. Горният слой против плъзгане също може да улавя прах.

5D стелките за кола са екологични

гумени стелки за кола - 5D - снимка

Когато изберете 5D гумени стелки за кола, вие избирате продукт, който е екологичен. Изработени са от висококачествен термопластичен еластомер, който е подобен на гумата и е гъвкав. Лесно се разнасят и се почистват лесно. Те също няма да се увият или огънат с течение на времето.

Ще харесате факта, че тези стелки за кола са чудесен избор за вашия автомобил. Те предлагат най-доброто ниво на защита, като предотвратяват натрупването на мръсотия и задържането на влага. Те също така са направени с повдигнати ръбове, за да предотвратят проникването на мръсотия в пода на вашия автомобил. Освен тов,а те са много екологични и ще ви помогнат да поддържате колата си чиста. Тези постелки се предлагат и с противоплъзгащи свойства, което ги прави идеални за предотвратяване на автомобилни произшествия.

6D стелки за кола са проектирани да пасват на вашия автомобил

Гумени стелки за кола - 6D

За разлика от стандартните стелки за кола, 6D стелките са пригодени да пасват на вашия автомобил. Повдигнатите ръбове им помагат да покрият повече подова повърхност, което ги прави по-издръжливи и сигурни. Освен това, са лесни за разнасяне и измиване. Тези гумени стелки за кола са проектирани да пасват на вашия автомобил, като гарантират, че ще остане чист и удобен.

6D постелка за кола е подобна на 5D, но има допълнителна гумена плоча в горната част. Това помага за улавяне на песъчлива мръсотия. Освен това е водоустойчив и съхне по-бързо. Най-високият клас модели са проектирани специално за вашия автомобил. Предлагат двуслойна защита, което ги прави по-издръжливи и водоустойчиви.

6D стелките са направени да пасват на вашия автомобил, така че не пречат на интериорния дизайн. Освен това материалите, използвани за тяхната конструкция, също са проектирани да пасват на модела автомобил. Това гарантира, че ще паснат перфектно. Можете да намерите тези изтривалки и на цени на едро.

Различни видове стелки ще откриете в един от най-харесваните от потребители магазини за авточасти и аксесоари – Car Expert. Техните професионални консултанти ще ви помогнат да направите най-добрия избор.