Часовници Fossil


Часовници Fossil са изключително стилни и често функционират като услуга за текстови съобщения, както и като устройства за проследяване на съня. Те обаче могат да бъдат скъпи. Затова, преди да си купите такъв, трябва да знаете малко повече за компанията и нейните продукти. Компанията е основана през 1984 г. от Том Карцотис и е със седалище в Ричардсън, Тексас. Нейните марки включват Fossil, Relic, Michele Watch, Misfit, WSI и Zodiac Watches.

Часовниците Fossil са стилни
Часовници Fossil са идеалният подарък за всяка жена. Те са стилни и се предлагат в много различни стилове. Можете да избирате между класически аналогов дизайн или елегантен цифров часовник. Fossil предлага и часовници с необичаен дизайн, включително камуфлажни шарки и големи циферблати.

Часовниците Fossil са създадени, за да издържат дълго. Те могат да се използват за всеки повод и са стилни и удобни за носене. Много от моделите им са интелигентни часовници, които включват съвременни технологии. Fossil предлага и допълнителни каишки и ремъци, които ви позволяват да персонализирате часовника си.

Те следят съня

Функцията за проследяване на съня в новите часовници Fossil е вградена в приложението Wellness на часовника. Това позволява на потребителите автоматично да проследяват навиците си за сън и да синхронизират данните с Google Fit. Часовниците Fossil имат 24-часов живот на батерията, а новият персонализиран профил ви позволява да зададете цели за съня за себе си.

Можете дори да зададете цели за проследяване на съня си с помощта на GPS функцията на часовника. Освен това Google Fit ви позволява да синхронизирате данните за съня с телефона си. С помощта на приложението Google Fit можете да прегледате качеството на съня си и сърдечната честота, докато спите.

Те изпращат текстови съобщения

Ако използвате смарт часовник, който поддържа клетъчна свързаност, можете да използвате часовника Fossil, за да отговаряте на текстови съобщения. Първо изтеглете приложението Fossil на телефона си и го свържете с часовника. След това можете да отговаряте на текстови съобщения, като пишете, говорите или изпращате незабавни съобщения. След това часовникът ще ви покаже кога съобщението е изпратено и получено.

SMS програмата на Fossil предлага на абонатите възможността да получават до четири съобщения всеки месец с избор на специални оферти. Компанията си запазва правото да променя честотата на съобщенията и ще уведоми абонатите чрез текстово съобщение, ако това стане. Когато получавате тези съобщения, за тях може да ви бъде начислена такса за всяко съобщение. Не е необходимо обаче да закупите продукт, за да участвате в SMS програмата за часовници Fossil.

Те са скъпи

Въпреки че часовниците Fossil са скъпи, те не са толкова екстравагантни, колкото други марки. Повечето от тях са на разумна цена. Има обаче някои модели, които са изключително скъпи и са предназначени за колекционери. Те могат да бъдат намерени в колекции като колекциите Michelle и Zodiac. Fossil използва висококачествени материали и изработка за създаването на часовници от висок клас, така че можете да сте сигурни, че купувате качествен часовник.

Часовниците Fossil са изработени от висококачествени материали, така че ще издържат години наред. Цената на часовниците Fossil е разумна, а часовниците им са изключително точни. Ценовият им диапазон е сравним с този на други луксозни марки, като например Gucci. Fossil има отлично съотношение между качество и цена, което прави техните часовници отличен избор за всеки повод.