Алтернативни начини да украсите за Коледа

Когато става въпрос за украса за Коледа, ще откриете, че има няколко различни начина да украсите дома си. Всъщност има много уникални възможности за избор, като например използването на празнична покривка или подложка. Можете също така да опитате разнообразие от различни декорации, като възглавници, които са много популярни през това време на годината.

Коледни покривки

Алтернативни начини за украса за Коледа - покривки и тишлайфери

Изборът на коледна покривка или тишлайфер е чудесен начин да създадете празнично настроение на масата си. Предлагат се във всички различни цветове и шарки, което ви позволява да персонализирате външния вид на вашата трапезария. Тези цветни опции също са лесни за поддръжка.

Когато избирате коледна покривка, имайте предвид размера на вашата маса. Тя трябва да е достатъчно голяма, за да виси от ръбовете на вашата маса.

Коледната покривка може да съчетаете с бели или зелени чинии. Червените или златни салфетки ще добавят празничен щрих към масата.

Друг вариант е карирана покривка. Карето е любимо още от Викторианската епоха. Той е уютен и топъл и ще си отива с широка гама сервизи за хранене.

Коледни възглавници

Алтернативни начини за украса за Коледа - възглавници

Независимо дали украсявате за празниците за себе си или за семейството си, има няколко алтернативни начина да украсите за празничния сезон. От възглавница, демонстрираща най-новите и най-велики тенденции до ръчно направена коледна украса има много забавни и празнични начини да внесете духа на сезона във вашия дом.

Най-добрият начин да се насладите на празничния дух е да намерите една или две забавни и празнични възглавници, които да акцентират върху декора на хола ви. Тези безпроблемни декорации могат да се харесат на хора от всички възрасти и могат да бъдат и страхотен подарък за новодомци.

За наистина празнична визия си струва да се откъснете от обичайната черно-бяла палитра, за да включите малко червено, зелено и дори жълто. Опитайте да включите някои червени ретро мотиви и гирлянд от шишарки, като и двете могат да бъдат намерени на символична цена.

Също така е добра идея да добавите малко текстура към вашия дизайн, за да се различава от обикновената украса. Това може да включва добавяне на декоративен лък или декоративни краища на вашите кадифени възглавници.

Друг безпроблемен начин да внесете духа на сезона във вашия декор е да си купите чифт калъфки за възглавници с коледна тематика. Много от тях имат двулицеви дизайни, което означава, че можете да ги смените според сезона.

Коледни подложки за маса

Алтернативни начини за украса за Коледа - подложки за хранене
Изображение: Etsy

За тези, които искат да добавят малко празнично усещане към масите си, без да харчат много пари, има много алтернативни начини за украса за Коледа. Можете да използвате прости, но стилни вази, за да създадете зашеметяващ централен елемент. Низ от изкуствени перли също може да създаде малко блестящ ефект.

Един от най-лесните начини да добавите нотка причудливост към вашата празнична маса е да украсите с коледни подложки за хранене. Предлагат се в различни форми и дизайни, от кръгли до квадратни, и могат да се използват както за малки, така и за големи чинии. Подложките за хранене са чудесен начин за разпръскване на празнично настроение и винаги са полезен аксесоар.

Друг вариант е да изложите декоративен свещник. Малките стъклени свещници могат да придадат изискан вид на вашата маса. Други уникални артикули, които можете да обмислите да добавите към колекцията си, включват подаръчен пакет, звезда или подаръчна кутия.

В допълнение към тези алтернативни начини за украса за Коледа, можете да добавите нотка блясък с плетеница от искрящи орнаменти. Ако харесвате идеята за плетеница от орнаменти, но предпочитате да не поставяте свои собствени орнаменти на масата си, можете да закупите плетеница от коледни фигурки.

Ако този начин да поканите празничния дух у дома ви допада, в S-gifts ще откриете всичко, което ви е нужно – коледни покривки за маса, тишлайфери, възглавници, подложки за хранене и още много.

.