Елегантна ефирна рокля в официална визия

Абсолютният хит на последния пролетно-летен сезон е лека, копринена или шифонена рокля, която се вписва идеално и в есенния гардероб. В приглушени и есенни нюанси, с къси и дълги ръкави, презрамки и затворени деколтета, той е идеален за създаване на деликатни, романтични и спокойни, официални, строги и небрежни визии.

Комбинация от различни текстури

Докато зимният хлад не ви е обвил в топли пухени якета, има възможност да създадете комбинация от различни текстури с копринена рокля, с миди или мини дължина, изчистена или с щампа.

И колкото по-контрастни са материалите и текстурите, толкова по-ярко ще бъде изображението. Комбинирайте черна базова рокля-комбинация с кожено бомбър яке или обемна риза с права кройка от еко кожа. Материалите с различни настроения заедно създават акцент и характерна комбинация.

Или направете акцент с помощта на аксесоари, изберете големи и масивни бижута, подчертайте копринена, нежна рокля в коралов или небесен нюанс с верига с големи звена или големи текстурирани обеци.

Плетена основа

Създайте копринено настроение върху плетен фон. Спокойна рокля с презрамки, носена върху трикотажен лонгслив или блуза с висока яка в тона на основния елемент на изображението, ще играе с напълно нови цветове. Една проста копринена рокля на такъв фон ще покаже всички преливания и извивки на тъканта - много женствен и невероятно стилен комплект.

Яке или сако

Невъзможно е да се подмине създаването на образ за бизнес среща или офис с копринена рокля. Комбинирайте миди дълга комбинация или рокля-калъф с овърсайз сако и елегантни обувки.

За да създадете по-строг образ, изберете рокля в мек розов или пясъчен нюанс и я допълнете със сако в един от класическите нюанси (тъмно синьо, бежово или мляко). В такава комбинация якето създава спокойно, бизнес настроение на изображението, а копринените нотки добавят лекота и крехкост към изображението.

Искате ли повече, дори повече яркост? Изберете рокля и сако в ярки, допълващи се нюанси. Каки и горчица, изумрудено и меко синьо, бордо и тъмно синьо. Експериментирайте, опитайте яркостта и създавайте уникални изображения всеки ден.

Елко трико в жилетка и пуловер

Невероятно спокоен, романтичен, нежен и в същото време толкова текстуриран образ в комбинация от рокля от коприна и грубо плетиво. Комбинирайте с жилетка или овърсайз пуловер, изчистен или с щампа с голям акцент.

Друга интересна декоративна техника ще бъде комбинацията от различни дължини в изображението. „Скрийте“ деликатна коприна със средна дължина в пастелен нюанс зад жилетка с ярка текстура на фуксия с дължина до прасеца. Просто невероятно изображение, където всеки елемент от гардероба подчертава характера един на друг и заедно създават зашеметяваща комбинация.