Композитни МИВКИ GROHE

GROHE е един от водещите производители на мивки за баня и кухня, предлагащ широка гама от модели, които се отличават с високо качество и елегантен дизайн. Колекциите мивки на GROHE включват както еднодупкови, така и двудупкови модели за кухнята, като всяка колекция има своите уникални характеристики и функционалности.

Кухнята е специално пространство у дома, където семейството, приятелите и семейството се събират. Mясто, където всяко ваше настроение се превръща в огромен брой вкусове. Mясто, където не само изразявате своята индивидуалност, но и изпробвате нови рецепти и откривате милиони гастрономически светове.

Просто се опитайте да преброите колко време прекарвате до кухненската мивка, пълнете чайника с вода, миете плодове и зеленчуци, да не говорим за миене на чинии, докато печете сладки или празнични кексчета... Кухненската мивка е мястото, където спирате безброй пъти на ден Затова трябва да изберете мивка, която напълно отговаря на вашите нужди и надминава всички очаквания по отношение на качество, дизайн и функционалност.

В допълнение към традиционните мивки от неръждаема стомана, GROHE представя своите нови разработки - K-серия композитни мивки. Гамата ни включва кръгли и квадратни модели в два цвята - черен и сив гранит, както и различни видове монтаж. Нека разгледаме по-подробно.
Какви са иновативните характеристики на композитните мивки GROHE?

Мивките GROHE се отличават със своята функционалност, която улеснява миенето на съдове. Te са лесни за почистване, разполагат с автоматичен задействащ механизъм с дистанционно управление (не е необходимо да потапяте ръцете си в мивка, пълна с мръсна вода, след като сте измили чинии), просторни мивки и минимизиран шум от водата. Просто трябва да изберете размера и стила, който ви подхожда, а самият процес на инсталиране няма да изисква никакви усилия - предимства, които говорят сами за себе си.

Kомпозитните мивки GROHE да се отличават от другите?

С технологията GROHE QuickFix можете да инсталирате вашата мивка GROHE бързо и лесно. Благодарение на сглобяемите отвори за смесители, повечето от мивките са двулицеви, което позволява безпроблемно монтиране на смесителя отдясно и отляво.

GROHE Whisper е специална звукоизолираща технология за мивка, която намалява нивата на шум в кухнята до минимум благодарение на изключително издръжливия кварц-акрилен композитен материал за мивка.

Какви модели композитни мивки има и как се различават един от друг?

Композитни колекции мивки GROHE:

Мивки под вграждане K700

Непретрупана, кухненската мивка K700 за под плот има дълбоко корито и заоблени ръбове за изтънчен, минималистичен вид.

елегантен дизайн за вашата кухня. K700 са композитни мивки, оборудвани с автоматичен комплект за оттичане и всички най-нови технологии на GROHE.

Композитните мивки от серията K700 предлагат първокласни функции и производителност. Дълбоката купа и добрите пропорции на мивката я правят идеална за всякакви кухненски задачи. Мивките от серията K700 са оборудвани с автоматичен задействащ комплект и опционална технология за отваряне с натискане.

Композитни мивки K500

Комбинирайки издръжливост с просторни пропорции и изтънчен дизайн, това са композитните мивки K500. Колекцията е представена от мивки с 1, 1,5 и 2 корита, частично обръщащи се, с вградени сушилни. Архитектурни решения за мивки: монтаж върху и под плот. Мивките от серията K500 също са оборудвани с комплект за автоматично оттичане и опционална технология за отваряне с натискане.

Композитни мивки K400

Надеждна практичност, визуален чар и изключително гъвкав дизайн са отличителните белези на композитните мивки от серията K400. Тези мивки са обратими, предлагат се в решения с 1 и 1,5 купи, с автоматично промиване и опционална технология за отваряне с натискане.

Композитни мивки K200

Серията K200 е изключително усъвършенствано и многофункционално композитно решение за мивка. Това е олицетворение на идеалната мивка за компактни пространства или кухненски острови. Кръгла композитна мивка K200, оборудвана само с едно корито, предназначена за монтаж на плот.

Композитните мивки се предлагат в два цвята:

Черен гранит Сив гранит

От какъв материал са изработени композитните мивки GROHE?

Качеството на GROHE е несравнимо: патентованата повърхностна технология улеснява почистването, докато премиалните мивки GROHE от неръждаема стомана са гарантирани за дълготрайност. Композитните мивки GROHE използват кварц, издръжлива съставка на гранит, което прави мивките устойчиви и устойчиви на надраскване, огъване, топлина и UV обезцветяване. Повърхността на мивката е гладка, непореста, като кадифе на допир. За още по-голямо доверие в качеството на продуктите, всяка мивка е защитена с 6 години гаранция от фирмата.
Като център на вашата кухня, вашата мивка GROHE е гарантираното качество, което виждате и усещате всеки ден.

Колекциите мивки GROHE се предлагат във всякакви позиции, от стандартни модели до сложни и минималистични. Иновативен производствен процес, комбиниран с устойчив на износване кварцов композит, води до надеждни и издръжливи мивки. В производствения процес на всяка мивка се използва компютърно контролирано полимеризационно леене. Това позволява пълна еднородност на цвета и твърда, безшевна повърхност, която не изисква покритие. Благодарение на формоването, всички мивки са с дълбочина най-малко 20 см, а високата плътност на композита дава на мивките GROHE способността значително да намаляват звука от течаща вода.

Всички мивки на GROHE са изработени от висококачествени материали, като неръждаема стомана и керамика, и са проектирани да осигурят дълготрайна издръжливост и надеждност. Освен това, мивките на GROHE често имат иновативни функции, като технологии за спестяване на вода и лесно почистване, които ги правят не само красиви, но и практични и удобни за използване.