Как да вземете кредит до заплата без лице за контакт?

Когато става въпрос за заем, вероятно повечето хора се сещат за традиционните банкови кредити, които идват с куп документи, изисквания и като цяло по-дълъг процес на кандидатстване. Те по принцип са добър вариант, ако искате да покриете по-голям разход като покупка на жилище, кола и т.н. Имайте предвид обаче, че в такъв случай е твърде вероятно банката да изисква от вас обезпечение (ипотека, поръчител), както и лице за контакт, към което да се обърне при проблеми в обслужването на вноските по кредита.

Но какво да направите, ако имате спешна нужда от няколкостотин лева, за да покриете непредвиден разход? Може ли да изтеглите малка сума пари без купища документация и без да предоставите лице за контакт? Да, във фирми за кредити като Vivus е възможно да изтеглите бърз кредит до заплата без лице за контакт и то без дори да се налага да ходите до офис. Нека да видим как се случва това, какво представлява кредитът до заплата без лице за контакт и как можете да получите такъв. Продължавайте да четете, за да научите повече!

Какво е кредит до заплата без лице за контакт?

Кредитът до заплата без лице за контакт е вид краткосрочен заем, при който не се изисква представянето на лице за контакт или човек, към който институцията да се обърне, в случай че не може да открие длъжника. Да кажем, че спешно ви трябват 300-400 лв., а до заплатата ви има още две седмици. Обмисляте да вземете бърз кредит, но не ви се иска да ангажирате ваш близък или приятел да бъде ваше лице за контакт. Ето тук идват на помощ този вид кредити.

Тук е важно да поясним, че лице за контакт и поръчител са две различни неща. Въпреки че поръчителят обикновено има ролята и на лице за контакт, този човек също се явява и като гарант за кредита. Поръчителят поема отговорността да плаща кредита, в случай че титулярът не може. Лицето за контакт, от друга страна, е просто човек към който финансовата институция ще се обърне, ако не може да открие кредитополучателя. Като цяло отговорността на лицето за контакт е доста по-малка отколкото тази на поръчителя.

заем без лице за контакт

Как и къде да кандидатствате за кредит до заплата без лице за контакт?

Такъв заем може да вземете от фирма за бързи кредити, като най-вероятно няма да има нужда дори да се разкарвате до офиса. Целият процес на кандидатстване и одобрение може да се извърши изцяло онлайн с минимално време за изчакване. Единствените неща, които ще ви бъдат нужни, са валиден документ за самоличност и добра интернет връзка.

Как да кандидатствате?

  • Отидете в сайта на избраната от вас фирма кредитор и изберете вида на заема, който искате;
  • Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване;
  • Представете необходимите документи (някои кредитори може да изискват документация, но не задължително);
  • Прегледайте сделката и се уверете, че разбирате всички условия.

След като получите одобрение, желаната от вас сума пари ще бъде депозирана във вашата банкова сметка (това обикновено става в рамките на минути). Може също така да получите средствата на каса на EasyPay, ако сте избрали този начин за получаване.

Защо бързият кредит без лице за контакт може да добро решение?

Имате ли нужда от малко финансова подкрепа, докато получите следващата си заплата? Бързите кредити са доста добро решение, когато попаднете в такава ситуация. Те са бързи, лесни и удобни. Онлайн процедурата улеснява всеки да кандидатства за заем от уюта на собствения си дом. Одобряването става бързо, без дълго и досадно чакане по опашки и тичане по гишета. А най-хубавото е, че почти всеки може да се възползва от този вид кредит, тъй като изискванията са минимални. Няма да имате нужда от лице за контакт, поръчител или някакъв вид обезпечение.

Гъвкавостта на бързия кредит до заплата го прави идеален за използване във всеки случай, когато имате нужда от спешни пари. Предоставените средства са ваши и може да ги използвате по какъвто начин желаете - било то за покриване на непредвиден разход, почивка с приятели или пазаруване в мола.

Кредитите до заплата могат да бъдат добро решение, когато сте изправени пред неочаквани разходи и имате спешна нужда от пари. И все пак, преди да изтеглите такъв заем, е важно внимателно да обмислите възможностите си и да сте сигурни, че можете да си позволите да изплатите задължението навреме.