Защо майките са луди по раниците за пелени?

Открийте защо раницата за пелени се превръща в любима на майките, както и многото характеристики, които трябва да има една добра бебешка чанта!

Защо чантата за пелени тип раница е една от най-добрите?

Независимо дали търсите чанта за памперси за момче или чанта за памперси за момиче, едно е сигурно: всички искаме нещо, което да върши работа - да побира всички необходими неща за бебето и да отговаря на начина ни на живот.

Стилът на чантата за пелени "раница" в момента е една от най-добрите чанти за пелени на пазара за родители. Може би сте забелязали, че те се появяват навсякъде, и за това си има причина.

Какви са предимствата на използването на раница за пелени?

Нека веднага да уточним: чантите за пелени са ТЕЖКИ. Пътуването с бебето, независимо дали става дума за посещение при лекар или за ежедневни задачи, изисква да вземете със себе си много неща от първа необходимост. Пелени, кърпички, мехлеми, дрехи за смяна, шишета, лигавници, одеяла и евентуално една-две гризалки са неща, които са необходими на бебетата.

Но вероятно носите и неща за мама и татко, като бутилка с вода, закуска, дезинфектант за ръце и телефона си.

Всичко това увеличава теглото на чантата за пелени... и на раменете ви.

Раницата за памперси разпределя тежестта по-равномерно върху раменете и гърба ви, като облекчава много от болките, които родителите изпитват в резултат на дисбаланса.

Освен това в днешно време, когато се занимаваме с пандемия, повечето майки полагат усилия да излязат от къщи на чист въздух. В резултат на това ще има повече разходки и излети.

Тъй като не виси на едното рамо, раницата за памперси е по-лесна за пътуване и е подходяща както за мама, така и за татко!

Какви са характеристиките на най-добрите раници за пелени?

Очевидно е, че ще искате чанта за пелени, която да отговаря и на вашия начин на живот. Това означава да търсите чанта със следните характеристики:

- достатъчно място за съхранение, а тук на този сайт Pampers са толкова изгодни, че може да напълните цялата раница само с пелени.

- достатъчно място за носене на всичко, от което се нуждае бебето или родителят

- качествен материал

- плат, който се почиства лесно и издържа на износване

- отделни отделения

- организирана система за бързо намиране на необходимото - удобство - нещо, което е лесно за носене

- вашия стил

- чанта за пелени, която всъщност ви харесва естетически

- в рамките на вашия бюджет

- чанта за пелени, която не разбива банката

Раница за пелени Keababies

Наскоро имах възможността да изпробвам чанта за бебе Keababies, по-конкретно раницата за пелени Explorer. Това е само една от многото чанти за пелени, предлагани от компанията, които се предлагат в различни стилове.

Първото ми впечатление от чантата беше благоприятно; тя приличаше на много от наличните чанти за пелени от висок клас (без високата цена). Чантата е сравнима с чантата за пелени на Kate Spade или чантата за пелени на Skip Hop.

Раницата за пелени Keababies е изработена от висококачествена, дълготрайна материя от оксфорд. Тя е водоустойчива и устойчива на надраскване, което е важна характеристика, когато се налага да се справяте с разливите и течовете, които идват с майчинството.

Раница за пелени, която е едновременно универсална и удобна.

Универсалният дизайн на раницата Keababies включва омекотена облегалка за допълнителен комфорт. Тъй като като родители знаем колко тежки могат да бъдат чантите за пелени - допълнителната възглавница облекчава напрежението върху раменете и гърба, когато сте уморени от носенето на бебето.

Освен това това е чанта, която могат да използват и двамата родители, защото цветовете са неутрални по отношение на пола (морско, черно и сиво)... така че няма нужда да включвате чанта за пелени за мама и чанта за пелени за татко в регистрацията на бебето! Тази чанта може да се използва и за двамата!

А ако не искате да носите раница, просто използвайте двете куки за количка. Лесно е да я свържете към количката си за пътуване без ръце! Освен това, ако търсите чанта за пелени за кърмене, тази няма да ви пречи, докато сте навън, и ще ви позволи да захванете бебето с гърда или шише в движение!

Чанта за пелени, която може да се използва за различни цели.

И накрая, една от най-важните причини, поради които раницата за пелени Keababies трябва да бъде добавена към списъка ви с любими чанти, е нейната функционалност.

В раницата за пелени има 17 джоба за съхранение (6 от тях с отделения с цип), така че има място за всичко!

Разполагате с основна зона за съхранение на големи предмети като дрехи, одеяла, мазила, пелени и кърпички (и се усеща по-голяма от повечето чанти)!

Отстрани има еластични отвори за поставяне на шише за бебето и шише за мама. От задната страна има дори подложка за преобличане с достатъчно място за съхранение на няколко пелени и малък пакет кърпички за бърз достъп, когато имате нужда.

Мястото за лаптоп във вътрешната възглавница е едно от любимите ми отделения!! За съвременния родител това е много добре обмислен дизайн.

Раницата за памперси Keababies е чудесен вариант, ако разполагате с ограничен бюджет, но все пак искате качествена чанта за памперси, която да отговаря на нуждите на съвременния зает родител.