Видове тоалетни чинии

ТОАЛЕТНИ С НИСКО КАЗАНЧЕ

Тоалетните с ниско казанче са идеални за придаване на традиционен стил на вашата баня. Тоалетна с ниско промиване е мястото, където казанчето е монтирано ниско на стената и отделно от купата за промиване, но свързано чрез тръба за промиване.

Отводняването се осъществява посредством изпускателен лост. При монтаж на тоалетна с ниско казанче е препоръчително да се монтира на масивна или подсилена стена.

Предимство: Идеален за създаване на традиционен стил.

ТОАЛЕТНА С ВИСОКО КАЗАНЧЕ

Подобно на тоалетните с ниско отмиване, тоалетните с високо отмиване са идеални за създаване на традиционен, автентичен вид във вашата баня. Тоалетна е мястото, където казанчето е монтирано високо на стената и е свързано с тоалетната чиния с дълга тръба за изтичане.

Системата за разтоварване работи чрез дълга теглителна верига. При монтиране на висока тоалетна с казанче, тя трябва да се монтира на здрава или подсилена стена.

Предимство: Осигурява традиционен и автентичен вид.

 ТОАЛЕТНИ С ДВОЙНО ПРОМИВАНЕ

Водопроводните инсталации с двойно промиване или спестяващи вода използват по-малко вода на промиване за по-ниски месечни сметки за комунални услуги и помагат за опазването на околната среда.

Използването на тоалетна вода за промиване представлява около една трета от водата, използвана в дома, а старите тоалетни биха могли да използват невероятно количество вода, еквивалентно на около 14 литра на промиване. Текущите тоалетни имат казанче с двойно промиване и някои модели използват само между 2,6 / 4 литра на канал.

Санитарните тоалетни с двойно промиване или водоспестяващи тоалетни правят това, защото имат два различни обема на промиване. Добра идея е да смените стара тоалетна с нова тоалетна с двойно оттичане, за да спестите пари от сметката си и да не губите вода.

Вече имате представа коя тоалетна е подходяща за вас и вашия дом. Сега всичко, от което се нуждаете, е да изберете тоалетна!