Видове външни щори

Външни алуминиеви щори

Този тип външни ролетни щори могат да се монтират върху PVC дограма и са подходящи както за прозорци, така и за врати. Те са известни и ценени за поддържане на постоянна температура в помещението, но също така и за звукоизолация. Освен това тези алуминиеви външни ролетни щори могат да се управляват с електрически бутон, с дистанционно управление или с приложение, инсталирано на телефона ви. Разбира се, налична е и класическата ръчна версия с кабел.

Припокриващи се алуминиеви външни щори

Припокриващите се външни щори могат да се монтират само при монтиране на дограмата, за да се получи компактна и твърда система. Една от най-важните характеристики на тези припокриващи се външни алуминиеви ролетни щори е системата против взлом. Както и при приложените алуминиеви щори, те могат да се управляват ръчно или електрически чрез бутон, дистанционно управление или мобилно приложение, достъпно за Android или iOS. Тези външни припокриващи се щори се отличават и с модерен и минималистичен дизайн.

Външни щори с вградена мрежа против насекоми

Препоръчваме на клиентите, които избират какъвто и да е вид алуминиеви външни щори, да изберат наличните модели с вградена мрежа против насекоми. В зависимост от размера на прозореца или вратата те могат да бъдат ролкови или плисирани. Защо казваме, че трябва да изберете алуминиеви външни щори с вградена мрежа против насекоми? Защото в бъдеще, ако искате да закупите мрежа против насекоми, това ще бъде по-сложно. Друго предимство е, че цената ще бъде много по-ниска, ако закупите външната ролетна щора с вградена мрежа против насекоми още в началото, отколкото по-късно след монтажа.

Външни щори против взлом

Този тип външни алуминиеви ролетни щори срещу взлом обикновено се използват в жилищни блокове, жилищни сгради, кафенета, офиси и дори магазини. Тези алуминиеви външни ролетни щори против взлом са специално проектирани и тествани от специалисти в тази сфера. Те предлагат най-добрата сигурност срещу нежелани гости, спокоен и релаксиращ сън. Този модел защитени от взлом външни ролетни щори се предлага с автоматично заключване с болт или ключ. Поддръжката им е много лесна и изисква само вода и гъба или кърпа за почистване както отвътре, така и отвън.

Ако все още не сте имали възможност да монтирате алуминиеви външни щори на вашата дограма, не е нужно да се притеснявате. Има модели, които могат да се монтират дори към съществуваща дограма. За цялата гама алуминиеви външни щори можете да изберете и електрическа автоматика. Тази автоматизация за автоматични външни ролетни щори може да бъде както за приложен, така и за припокриващ се модел.