Звезди от „Под прикритие“ се впуснаха в морско приключение с луксозна яхта » YEP.bg

Звезди от „Под прикритие“ се впуснаха в морско приключение с луксозна яхта

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 28 August 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , ,

Снимка 1: Мишел трупа слънчев загар на яхтата
Снимка 2: Звездите си правят селфита и снимки

Родни филмови звезди, които са сред официалните гости на МФФ „Любовта е лудост“ във Варна, направиха тричасово морско приключение с яхта Sea Adventure тези дни. На по чаша шампанско, плато плодове и освежителни напитки на борда на 44-футовата луксозна лодка се качиха Явор Бахаров, Бойко Кръстанов, Йосиф Шамли и Снежана Макавеева, които изиграха едни от главните роли в култовата филмова поредица „Под прикритие“.

На палубата се качиха също Атанас Сребрев, който е познат от редица холивудски продукции, както и известната художничка Мишел Вълчева, която изрисува две живи платна пред Фестивален и конгресен център. Популярните лица се отдадоха на морски забавления и с интерес слушаха интересните истории, свързани с плавания в Атлантика, които разказа шкипер Тодор Митков.

Някои от актьорите си направиха селфита и снимки в залив „Романтика“, други караха кану и събираха слънчеви лъчи на борда на лодката, а трети се гмурката в синьото море. Ден по-късно на яхтата се качиха и представители на международното жури на МФФ „Любовта е лудост“, както и екип на Българската национална телевизия.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments