Варненци оглавиха само един от класовете във временното класиране на „Кор Кароли 2018“ » YEP.bg

Варненци оглавиха само един от класовете във временното класиране на „Кор Кароли 2018“

Публикувано от YEP.bg на 13 August 2018 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: Регата Кор Кароли

Първият състезателен ден от 18-то международно издание на регата „Кор Кароли" приключи благополучно вчера. Времето бе на страната на участниците, съобщават организаторите на официалната си страница. Етапът включваше дистанция от Бургас до о-в „Св.Иван“ и връщане в Бургас. Дистанцията е с обща дължина от 22 морски мили. В клас ORC A класирането оглави яхта „LZ Yachting“ от ЯК "Бавария Яхтс" Варна, екипажът на Никола Дуков с „Petra“ от Варна остана втори, а трети са „Blue Magic“ с шкипер Никола Попов от Балчик. Лидери в клас ORC B са „WASABI“ с шкипер Валентин Николов от „Черноморец Бургас". На второ място е екипажът на „Nimana“ с шкипер Георги Николов , а трети са „Mowgli“ от отбора на „Синева“ /Варна/.


Призовото класиране в клас ORC C: Първа яхта е „Kalina“ с шкипер Божидар Каракашев от „Черноморец Бургас", втори са „Castor“ – от Варна , а трети остана екипажът на „Stella Polaris“ с шкипер Емил Костурков от „Кап.Г.Георгив Порт - Варна“.
Бургазли оглавиха класирането в клас ORC D. Най-добро представяне днес записа екипажът на „UK Sailmakers“ с шкипер Михаил Копанов от „Яхт клуб Порт Бургас". На второ място е яхта „Phoenix“ с шкипер Богомил Пехливанов от „Синева“ /Варна/. В призовата тройка попадна и екипажът на „Proxima“ с шкипер Свилен Дойков от „Кап.Г.Георгиeв Порт Варна“.

Стартът днес е в 10.00 ч от Бургас, a флотилията от яхти ще финишира в Св.Влас. В 20.00ч. се очаква грандиозен купон в Dinevi Marina Resort, информират още организаторите на регатата.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments