Излъчват на живо регата Varna Channel Cup » YEP.bg

Излъчват на живо регата Varna Channel Cup

Публикувано от YEP.bg на 25 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Hype Communication

Етикети: , , ,

Поради ежегодно нарастващия интерес към регатата Varna Channel Cup, тaзи година организаторите предвиждат включване на над 30 яхти или близо 250 души. Атрактивното ветроходно състезание ще се проведе в дните от 31 май до 3 юни. Красивата регата ще може да се наблюдава в непосредствена близост от Морската градина, крайбрежието на кв. Аспарухово и от пешеходната зона на Варненското пристанище.


За първа година регатата ще бъде излъчвана безплатно и на живо в 3D формат през приложението receQs. По този начин състезателната комисия и всички запалени фенове на състезанието , ще могат да следят в реално време случващото се на борда с гарантиран феърплей тук - http://raceqs.com/regattas/63593 . Излъчването ще има пет минути забавяне, насърчаващо лоялната конкуренция, а всички предавания ще бъдат записвани автоматично и ще бъдат достъпни и след състезанието.

Varna Channel Cup е единствената регата в България, включваща гонки канал – езеро, благодарение на които яхтите се доближават максимално до брега и публиката. Близките срещи на яхтите и екипажите със зрителите се превръща в празник и забавление за цялото семейство и всички участници в състезанието.

Отново сред атракциите в програмата на събитието ще бъде провеждането на така наречените Pro-Am или демонстративни гонки, които позволяват на зрителите да се включат в екипажите на яхтите, където да тестват своите умения или просто да усетят адреналина от необикновеното морско преживяване.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments