Топ ветроходци окъпаха Морска гара с пръски шампанско, други пиха директно от трофеите » YEP.bg

Топ ветроходци окъпаха Морска гара с пръски шампанско, други пиха директно от трофеите

Публикувано от YEP.bg на 5 June 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Снимки: Милен Младенов, Инфо Варна

Топ ветроходци буквално окъпаха част от пирса на Морска гара с пръски шампанско. Това стана по време на официалната церемония по награждаване на победителите в регатата Varna Channel Cup 2017, която завърши вчера.

Много усмивки и настроение съпътстваха финалната част на красивото състезание. Някои от победителите пиха пенливата течност директно от трофеите си. За да наградят първенците на сцената се качиха представители на Община Варна и хотел и казино „Черно море“, които бяха основен спонсор на състезанието. Кметът на Варна Иван Портних, под чиято официална егида се проведе регатата, изпрати поздравителен адрес към ветроходците. За всички участници имаше скара и студено пиво. В ролята на водещ на церемонията влезе Лъчезар Братоев.

С минута мълчание бе почетена паметта на жертвите на атентата в Манчестър.

Ветроходната регата Varna Channel Cup се проведе за четвърта поредна година. През първия ден, по време на традиционните Pro-Am гонки, се включиха граждани, докосвайки се за първи път до ветроходния спорт. Специален гост беше и актрисата Мария Силвестър, поканена от спонсорите. Тя стана част от екипажа на LZ Yachting 1991, заемайки мястото на шкотман, но и признавайки, че е пълен лаик.

Освен класическите гонки с изглед към Морска градина, в събота се проведе и гонката – запазена марка на Varna Channel Cup, - канал-езеро.

Всички резултати от генералното класиране на екипажите може да видите в официалната фейсбук страницата на регата Varna Channel Cup 2017.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments