Тазгодишното издание на регата „Кор Кароли“ стартира от Бургас » YEP.bg

Тазгодишното издание на регата „Кор Кароли“ стартира от Бургас

Публикувано от YEP.bg на 11 July 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Снимка: Архив Cor Caroli

Тазгодишното издание на традиционната ветроходна регата „Кор Кароли“, до което остава точно месец, ще стартира от Бургас. Това сочи публикуваната предварителна програма в официалната страница на състезанието. Гонките ще се проведат от 12 до 15 август. В съботата на яхтите ще могат да се качат и аматьори, които да се докоснат до незабравимото изживяване под ветрилата.

Официален старт на първата гонка от официалната програма би трябвало да се даде от 10 ч. на 13 август. Яхтите ще се състезават по дистанцията Бургас – о-в.Св. Анастасия – Св. Влас. Награждаването на победителите във временното класиране ще бъде от 20 ч. Старт на втората гонка, която ще е с дистанция Св. Влас – Варна, ще бъде даден от 9 ч. на 14 август. В 17 ч. е предвидена развлекателна програма на Пристанище Варна, както и представяне на спонсорите на регатата. На 15 август ще бъде гонката във Варненски залив. Награждаването на крайните победители в „Кор Кароли“ е заложено за 18 ч. Час по-късно ще бъде даден и коктейл по случай закриването на регатата.

Организаторите на състезанието си запазват правото на промени в програмата. Това може да стане с решение на Съдийската комисия според метереологичната обстановка. Всичко това ще бъде уточнено в Състезателните инструкции и по време на Шкиперската конференция.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments