Туризъм » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през July 2013

Десислава Евстатиева: Възраждаме лятното кино, обвързването на почивка и култура е точната формула за развитие на туризма

Публикувано от YEP.bg на 29 July 2013

Tags: , , ,

desi evstatieva ok Снимка: Личен архив *Обвързването на почивка, забавления и култура е най-точната формула за успешно развитие на туризма и привличане на все повече гости с по-висок статус, които да имат възможността да се насладят на „всичко на едно място“*. Това заяви Десислава Евстатиева, маркетинг –мениджър на International Hotel Casino & Tower Suites.

1 Коментари | Разгледай цялата статия

Едва 7500 са българите от общо 25 млн. туристи, които са посетили Тайланд през 2012 г.

Публикувано от YEP.bg на 22 July 2013

Tags: , , ,

thai Снимка: Tourism Authority of Thailand Едва 7500 са българите от общо 25 млн. туристи, които са посетили Тайланд през 2012 г. Това стана ясно на среща с медиите днес във Варна. *Най-голям дял имат руските туристи, които са били 1,7 млн, обясни Богдан Глигор, представител на Tourism Authority of Thailand за Балканите*.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Майстори готвачи правят целувки с течен азот в Слънчев бряг

Публикувано от YEP.bg на 17 July 2013

Източник: ICreative

Tags: , , ,

RADISTAMBOLO Снимка: ICreative Истинско кулинарно шоу ще се развихри в един от най-посещаваните курорти у нас „Слънчев бряг”.   В неделя, 21. 07. , в бар енд динър La Piazza пред очите на любопитни минувачи и хапващи клиенти ще се приготвят стотици сладоледени целувки и бонбони с билки чрез уникалната технология с течен азот.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ГОСТОПРИЕМСТВО – В къщи на по 200 години подслоняват туристи в село Бръшлян

Публикувано от YEP.bg на 14 July 2013

Източник: Стиляна Георгиева, www.urban-mag.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

3831StrandjaBrashlian ok Снимка: Стиляна Георгиева, Urban-mag. com В село Бръшлян, което се намира в Природен парк "Странджа", туристите могат да отседнат в 200-годишни къщи, съхранени до наши дни. Това пише на страниците на Urban-mag. com Стиляна Георгиева. От 1982 г.

0 Коментари | Разгледай цялата статия