Спонсори на ветроходна регата очакват 10% ръст на чуждестранните туристи по Черноморието » YEP.bg

Спонсори на ветроходна регата очакват 10% ръст на чуждестранните туристи по Черноморието

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 2 June 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: Деница Павлова

Успешен сезон и 10% ръст на чуждестранните туристи по Черноморието ни това лято. Това е прогнозата, която направи на среща с медиите вчера д-р Алекс Орешков, генерален мениджър на Интерхотел „Черно море“ във Варна. През тази година хотел и казино „Черно море“ са основен спонсор на регатата Varna Channel Cup, която официално стартира днес и ще продължи до 4 юни.

Събитието, което се организира официално под егидата на кмета Иван Портних и Община Варна, се радва и на присъствието на актрисата Мария Силвестър. Тя отбеляза, че вече е влюбена във Варна и от приказната гледка, която се открива от хотелската й стая. В Pro-Am гонката вчера Силвестър бе част от екипажа на LZ Yachting 1991 (на снимката), а вечерта се включи и в церемонията по награждаване на победителите, която бе съпътствана с елегантен коктейл за ветроходците.

Освен класическите гонки с изглед към Морската градина, в събота ще се проведе и гонката – запазена марка на Varna Channel Cup – канал-езеро. По време на тази част от надпреварата зрителите ще са в непосредствена близост до яхтите и ще могат да аплодират, поздравяват и окуражават екипажите.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments