«Камчия» открива летния туристически сезон на 1 юни » YEP.bg

«Камчия» открива летния туристически сезон на 1 юни

Публикувано от YEP.bg на 31 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Милослава Георгиева

Етикети: , , , , ,

Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ ще открие летния туристически сезон 2018 на 1 юни, от 13,00 ч., на плажа пред Клуб-ресторант „Кристал“.

Детски празник с много игри, песни и изненади ще сложи началото на лятото. Спецален гост ще бъде певецът Теди Генев, а сладоледена компания „Алджида“ ще зарадва най-малките със сладолед.

За Лято 2018 Санаторно-оздравителния комплекс «Камчия» осигури за собствена сметка на плажа 5 водноспасителни поста със 17 висококвалифицирани спасители, медицински екип - лекар и медицинска сестра, медицински пункт с възможност за оказване на неотложна помощ, реанимационен автомобил. Съвместно с Община Аврен ежедневно се извършва почистване и сметосъбиране.

И през този активен туристически сезон «Камчия» ще посрещне гости от над 70 страни по света. Комплексът очаква увеличаване на ръста на туристите от България, Русия и други страни на Европа. Традиционно в последните години е най-голям броят на гостите от България.

 В богатия културен календар за Лято 2018 са включени много концерти, театрални и кино постановки, балет, срещи с интересни личности.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments