Фондация избра за свои стипендианти четирима отличници » YEP.bg

Фондация избра за свои стипендианти четирима отличници

Публикувано от YEP.bg на 8 November 2016 | 0 Коментари

Етикети: , , , , ,

Амбиция за успешна професионална кариера, желание за развитие на висока компетентност, силна мотивация за постигане на отлични резултати и вяра в собствените сили и възможности – така най-общо описват желанията за развитие в професията, която са избрали да следват четиримата нови стипендианти на Фондация „Св. Св. Константин и Елена“ за зимния семестър на учебната 2016/2017 г.

 

Елка Генова от Аграрен университет – Пловдив и Василена Панчева от Колеж по туризъм – Варна са студентите, спечелили стипендия по програма „Туризъм“, която се осъществява с подкрепата на „Холдинг Варна“ АД. Джанан Саид от Национална спортна академия и Петър Петров от Медицински университет – София са новите стипендианти в област „Здраве чрез СПА“ - програма, реализираща се съвместно със „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“ АД.

Четиримата студенти бяха определени сред близо 50 кандидати с отличен успех от 18 български висши учебни заведения и колежи. Общото между новите стипендиани в област „Туризъм“ е, че и двете студентки са пълни отличнички през цялото им следване досега, владеят повече от 2 езика и участват активно в различни проекти не само на университетие си, но и на институции и организации, свързани с туризма и услугите. Едната е избрала да се развива в сферата на аграрния туризъм, а другата изучава мениджмънт на свободното време и мечтае да стане сомелиер.

Със спечелените стипендии и четиримата студенти ще подпомогнат образованието си,  а такава е и основната идея на стипендиантските програми на Фондацията – да са в помощ при професионалното развитие на бъдещите специалисти.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments