ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН - 59 инфрачервени камери ще записват денонощно какво става в Слънчев бряг » YEP.bg

ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН - 59 инфрачервени камери ще записват денонощно какво става в Слънчев бряг

Публикувано от YEP.bg на 13 April 2013 | 0 Коментари

Източник: www.pressbox.bg

Етикети: , , , , , ,

Снимка: balkantourist.bg

59 инфрачервени камери ще работят денонощно в Слънчев бряг, а въвеждането им ще обезпечи безпрепятственото преминаване през места, където осветлението не е достатъчно или е умишлено прекъснато. 27 броя високоскоростни въртящи се камери и 129 камери за панорамно видеонаблюдение допълват високотехнологичната инфраструктура, с която ще се гарантира сигурността на туристите през сезона.  Това Пишат на страниците си нашите партньори от Pressbox.bg.

Новост при видеонаблюдението е, че камерите вече ще записват 24 часа, а не както досега- само при отчитане на движение. На входовете и изходите на известния курорт ще бъдат монтирани записващи устройства, които ще следят и заснемат номерата на колите, движещи се в комплекса.

След редица консулации между ръководството на „Слънчев бряг” АД и органите на реда, местоположението на камерите бе променено, за да отговорят напълно на нуждите на МВР и да покрият възлови места, които до момента не са били наблюдавани. До сградата на полицията вече е изградена и оптична свързаност, която ще позволи органите на реда да имат непрекъснат достъп до видеонаблюдението.

Освен с камери, безрисковата почивка в Слънчев бряг ще бъде гарантирана и с повишена концентрация на полицейски сили. От 1 юни, когато се засилва и туристопотокът, в курортния комплекс пристигат над 220 командировани от вътрешността на страната полицаи.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments