250 фирми от 22 страни на Ваканция и СПА Експо 2014 у нас » YEP.bg

250 фирми от 22 страни на Ваканция и СПА Експо 2014 у нас

Публикувано от YEP.bg на 7 February 2014 | 0 Коментари

Източник: Вихра Огнянова

Етикети: , , , , , , , ,

Постер: Holidayfair-sofia.com


От 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе 31-то издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2014, съобщи Вихра Огнянова. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с БХРА, БАТА, AБТTA, БТК, Софийски туристически район, Съвет по туризъм – София и Столична община. Организатор на изложението е ПРИМ ЕКСПО. 
В борсата участват над 250 фирми и организации от България и от 22 страни от цял свят. Интернационалното присъствие включва фирми от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, БЮР Македония, Хърватия, Италия, Испания, Тунис, Тайланд, Холандия, Индия, Германия, Куба, Kонго, Кувейт, Дубай, Руска федерация, Узбекистан. Сред изложителите са и посолствата на Република Индонезия и на ЮАР в България, Катарски авиолинии. За първи път във ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО се включва Национален туристически офис от Китай с представителство в Цюрих, промотиращо страната си в България, Румъния, Унгария и Швейцария. Своя дебют прави и Алтайски регион - Западен Сибир в Русия. Повишен интерес за посещение на изложението проявяват представители от Израел, Малдиви, Азърбайджан.
Програмата на изложението включва дискусии, презентации и пресконференции, свързани с актуални проблеми на българския туризъм, с развитието на световната туристическа индустрия и новини от бизнеса.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments