ТРЕТА ВЪЗРАСТ - 1, 5 млн. евро приходи чакат в Слънчев бряг само от австрийските пенсионери » YEP.bg

ТРЕТА ВЪЗРАСТ - 1, 5 млн. евро приходи чакат в Слънчев бряг само от австрийските пенсионери

Публикувано от www.yep.bg на 23 April 2013 | 0 Коментари

Източник: www.pressbox.bg

Етикети: , , , , , , ,

Снимка: Balkantourist.bg

Австрийските пенсионери сами финансират своето пътуване до България. Целият им престой в Слънчев бряг им струва 750 евро. Средната пенсия в Австрия е 950 евро, уточни Ото Спел – директор на австрийската туроператорска фирма „Сениорен Райзен”.

Очакванията са само от наставянето като приходи в курортния комплекс да постъпят 1, 5 млн. евро. Според изчисления на организаторите общата икономическа полза от пребиваването им у нас ще възлиза на 4, 4 млн. евро, в които са включени полетите, настаняването и храненето, екскурзиите и допълнителните обороти. А чрез различни публикации в австрийските медии допълнителните ползи ще възлизат на 5 млн. евро. Това пишат на страниците си нашите партньори от Pressbox.bg, позовавайки се на информация на Комуникационна група Имидж Адвъртайзинг.

Общо 15 000 австрийски пенсионери на средна възраст 70 години ще посетят най-големия ни туристически комплекс през април и май на 2013 и 2014 г. Австрийските пенсионери са с високи претенции за удобство, лукс и комфорт в обслужването. Пребиваването им в Слънчев бряг е мащабна и с особена специфика акция, засягаща много обслужващи звена и изискваща безупречна организация.

Първите групи пристигат на Летище Бургас в 10.45 ч. на 24 април. В навечерието на посрещането им фирмите, ангажирани с обслужването на австрийските пенсионери, представиха пред журналисти  целия туристически пакет, предложен на хората от третата възраст. 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments