АСТРОЛОГИЯ - В годината на Черната водна змия самотните могат да срещнат своята съдбовна половинка » YEP.bg

АСТРОЛОГИЯ - В годината на Черната водна змия самотните могат да срещнат своята съдбовна половинка

Публикувано от YEP.bg на 11 February 2013 | 0 Коментари

Източник: Виолета Гурнакова, www.petel.bg

Етикети: , , , ,

Снимка: Petel.bg

Вече сме в годината на Черната водна змия. От нея можем да очакваме мъдрост и нежни семейни взаимоотношения, на които тя се води пазител, пише в Petel.bg Виолета Гурнакова. Известно е, че змията се увива ласкаво около партньора си и го пази от всички несгоди и беди, стига да не го задушава, защото тогава може и да го изгуби. 

Точно тази година обаче е подходяща за свиване на ново семейно гнездо. Самотните имат шанса да срещнат своята предопределена от съдбата им половинка. Обвързаните пък ще намерят нови доказателства за любовта си и ще заобичат още по-силно партньора. 

Но дори и някои да не срещнат любовта през годината, ще си направят точните изводи какво пречи на взаимоотношенията им - може би чакат прекалено дълго за идеалния партньор, или е време да осъзнаят, че той е точно до тях. 

Все пак да не забравяме, че астрологията е наука, която не дава решения, а само насоки за това как да преминем през живота, за да бъде той по-лесен, приятен и удовлетворяващ. Но всичко зависи само от нас самите.  

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments