Релакс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през December 2014

С ГАЙДА, ЧЕРНОКОП И РУЙНО ВИНО - Елитни ветроходци отпразнуваха Никулден по стар стил и 10 години от доставянето на яхта "Петра"

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 20 December 2014

Tags: , , , , , , ,

Petra 10 Снимки: Георги Димитров и Архив Никулден по стар стил отбелязаха елитни ветроходци във Варна. Те се събраха в ресторант "Камен бряг" по покана на Никола Дуков, който освен имен ден празнува и десетата годишнина от доставянето на новата спортно туристическа ветроходна яхта "Петра" Bavaria 42 Match, на която е собственик и шкипер.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бал събира артистичната бохема на Варна

Публикувано от Емилиян Ялъмов, YEP.bg на 18 December 2014

Tags: , , ,

bal artisti Снимка: Архив Съюзът на архитектите в България – Дружество Варна и ТМПЦ Варна организират Бал на артиста, който е своеобразна коледна среща на артистичната бохема в морската столица. Балът ще се проведе тази неделя във фоайетата на Драматичния театър "Стоян Бъчваров".

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Ветроходци празнуват десет години от доставянето на яхта "Петра"

Публикувано от YEP.bg на 8 December 2014

Tags: , , , ,

petra 1 Снимки: Личен архив На 19. 12. 2004, от Изола(Словения) след двуседмично зимно плаване беше доставена първата в България нова спортно туристечска ветроходна яхта ‘Петра’ Bavaria 42 Match с екипаж в състав Богомил Пехливанов, Павел Дуков и Калин Георгиев.

0 Коментари | Разгледай цялата статия