Релакс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през January 2014

АРМАГАН - Дизайнер получи свой портрет на парти с приятели

Публикувано от YEP.bg на 25 January 2014

Tags: , , , ,

ned kras Снимка: Личен архив Дизайнерът Красимир Недялков получи като подарък свой портрет. Това стана на партито, което той организира в клуб „Инфинити” в морската столица късно в петък. Картината му бе връчена от Сашо Миловски. Недялков изненада приятелите си с промоция на календар и обеща срещите да се превърнат в традиция.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Бебетата на Зоопарк – Варна очакват своите осиновители, издръжката варира от 50 до 200 лв.

Публикувано от YEP.bg на 24 January 2014

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , ,

4560zooparkVarnasmall.jpg Снимка: Urban-mag. com Нова кампания - "Осинови бебетата на Зоопарк - Варна!", кани всички, които искат, да станат осиновители на новородените животни в Зоопарка във Варна. Осиновителите могат да бъдат физически и юридически лица, съобщават нашите партньори от Urban-mag. com.  

0 Коментари | Разгледай цялата статия

РЕГАТА „ТОЛ ШИПС” - Рекордьор на „Гинес” ще акостира във Варна, няма по-голям 4-мачтов ветроход от него в света

Публикувано от YEP.bg на 23 January 2014

Източник: Александър Дечев, www.petel.bg

Tags: , , , , , ,

gigant Снимка: Petel. bg Руският ветроход “Седов” е потвърдил участието си в регатата SCF Black sea Tall ships 2014, която ще мине и през Варна. Това     обявиха организаторите на събитието, които са на инспекция в морската столица, пише Александър Дечев в електронното издание Petel. bg

0 Коментари | Разгледай цялата статия

„Мисис България” Яненка Люцканова пие шампанско с приятелска компания в планината

Публикувано от YEP.bg на 22 January 2014

Tags: , , , , , ,

janenka Снимка: Facebook Носителката на титлата „Мисис България” за 2003 г. и финалистка от „Мисис Свят” Яненка Люцканова разпуска с приятелска компания в планината. Те се изнесли над Велинград, където на 2000 м. пият шампанско и се забавляват. „Наслаждаваме са на хубавата природа тук. Има сняг и е наистина много приятно”, сподели пред Yep.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Уникална маса за джага събира ентусиасти в търговски център

Публикувано от YEP.bg на 19 January 2014

Източник: Невяна Троянска

Tags: , , ,

jaga Снимка: Jarasports. com Уникална маса за джага, на която едновременно могат да се състезават 8 играчи, ще пристигне в Мол Варна на 20 януари (понеделник). Тя ще бъде разположена в централното фоайе на търговския център и в продължение на 4 дни всички посетители ще могат безплатно да изпробват уменията си по футбол на маса, съобщи Невяна Троянска.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Телевизионна водеща вае перфектното си тяло с джогинг, плуване и танци

Публикувано от YEP.bg на 5 January 2014

Tags: , , , ,

val varna regatta ok Снимка: Личен архив YEP. bg разкри тайната на перфектната фигура на телевизионната водеща Валерия Кръстанова. Популярното лице на Хоби ТВ води изключително динамичен начин на живот. Кръстанова редовно прави джогинг, когато не е на репортажни снимки някъде из страната.

0 Коментари | Разгледай цялата статия