Релакс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през March 2013

Рокерите от Варна и Добрич откриват сезона на 6 април

Публикувано от YEP.bg на 30 March 2013

Tags: , , , , , , , ,

rokeri4 Снимка: Балин Балев Сезонът на рокерите във Варна и Добрич ще бъде официално открит на 6 април, научи Yep. bg. Клубовете „Диви деца” и „Орлите” са в основата на организацията. Във Варна като сборен пункт е посочена Цирковата площадка. Там машините ще започнат  да се събират в 12:30 ч. по обяд.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КЛЕТКА - Софийска лъвица взе варненско гражданство, водят й „гадже” от Стара Загора

Публикувано от YEP.bg на 26 March 2013

Източник: www.petel.bg / Виолета Гурнакова

Tags: , , , , , , , ,

lavica Снимка: Petel. bg / Румен Сарандев Косара е името на новото попълнение в Зоологическата градина на Варна. *Лъвицата пристигна преди броени часове от столицата*. Била е разменена с друга представителка на семейство котки, информира Виолета Гурнакова от Petel. bg.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Наталия Кобилкина: Алфа-жената върви с високо вдигната глава, събирайки възхищение

Публикувано от YEP.bg на 25 March 2013

Tags: , , , , , , , ,

kobilkina natalija new Сника: www. natalia. bg *Алфа-жената е тази, която  върви с високо вдигната глава, събирайки възхищение от околните*. Това заяви пред Yep. bg известната сексоложка Наталия Кобилкина.  „*Алфа-жената е муза за мъжете и винаги има свита от хора, които й се възхищават.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

С демонстрация на обездка и конна езда беше отбелязан Тодоровден във Фанагория

Публикувано от YEP.bg на 24 March 2013

Източник: NIRA Communications

Tags: , , , ,

kon ok Снимки: NIRA Communications По стар български обичай историко-етнографският комплекс Фанагория в квартал Аспарухово отпразнува Тодоровден- празникът, който се отбелязва в съботния ден от първата седмица на Великия пост.  Посрещнати с  обредни хлебчета и пожелание за здраве и късмет  влязоха гостите на комплекса.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ТРАКИЙСКИ СКАЛИ - Набират доброволци за маршали и скоръри на голям голф шампионат

Публикувано от YEP.bg на 23 March 2013

Източник: Младежки Информационно Консултантски Център - Варна

Tags: , , , ,

golfdobrovolci ok Младежки Информационно Консултантски Център – Варна стартира кампания по набиране на доброволци за голям голф шампионат, който ще се проведе на игрището „Тракийски скали” през май. Търсят се желаещи за позициите маршали, скоръри и др. Организаторите им осигуряват транспорт, храна и дневни в дните на състезанието.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Популярни варненци се обърнаха към философията на удоволствието, Дияна Янкова спечели приз за стил

Публикувано от YEP.bg на 21 March 2013

Tags: , , , , , , , , , , , ,

diana venecija krasi Снимки: Мартин Дралчев Популярни варненци се обърнаха към философията на удоволствието. Те се събраха късно снощи в панорамен бар „Stars”, за да пренесат атмосферата от площад Сан Марко в стилното заведение. Карнавалът във Венеция оживя в пъстрите им маски и костюми.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Излезе уникален фото пътеводител на българските водопади с GPS координати

Публикувано от YEP.bg на 20 March 2013

Източник: www.pressbulgaria.com

Tags: , , , ,

vodopadi Първата книга – фото пътеводител на българските водопади, е вече факт от началото на месец март. Това е единственото печатно туристическо издание у нас, което включва авторски снимки на 60 от най-красивите водопади в страната и подробно описание на всеки от тях, съобщава Pressbulgaria. com.      

0 Коментари | Разгледай цялата статия

ЗДРАЧ – Пускат парфюм „Zombie for her / him”, с който ще ухаете на... труп

Публикувано от YEP.bg на 19 March 2013

Източник: www.urban-mag.com

Tags: , , , , ,

thumb3346zombieparfum3 Снимка: Urban-mag. com При огромното изобилие в света на какви ли не създадени аромати на парфюми, може би все още има един, който ви липсва - този на зомби. Ако цял живот сте мечтали да ухаете на труп, един производител на парфюми е помислил и за това, пишат на страниците си нашите партньори от Urban-mag. com.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

МАСТЪР КЛАС - Кобилкина учи варненки да въртят мъжете на пръста си

Публикувано от YEP.bg на 15 March 2013

Източник: Диана Дончева

Tags: , , , , , ,

KOBILKINA NATALIJA Снимка: Личен архив „Алфа-жена е жена, която точно знае какво иска и знае как да го постигне. *Алфа-жената е винаги обкръжена от свита поклоници и обожатели*. Тя успява във всичко което прави, мъжете я желаят, а жените й завиждат”. Това споделя известната сексоложка Наталия Кобилкина.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

КРУИЗ - Жени се глезят с деликатеси и вино на правителствено корабче, преди години на него са се возили Живков и други патрийни величия

Публикувано от YEP.bg на 5 March 2013

Източник: www.rio.bg

Tags: , , , , , , , , ,

ATANAS KORABCHE JIVKOV Снимка: Rio. bg С празнична вечеря, включваща печени ястия, отбрани мезета и реколти вино, ще се поглезят дами на 8 март. Любопитното е, че те няма да бъдат на сушата, а са избрали за себе си едно по-вълнуващо изживяване. Предложението идва от корабособствениците „Орикс”. Специално за празничната вечер те отварят вратите на корабчето „Атанас Димитров”.

0 Коментари | Разгледай цялата статия