Релакс » YEP.bg

Преглед на статии, публикувани през April 2012

ПРОДУЦЕНТИТЕ - Кирил Вълчев - Скалата

Публикувано от YEP.bg на 30 April 2012

Kiro Кирил Вълчев – Скалата е роден в София. Зодия Риби. Завършил е специалност „Маркетинг и мениджмънт”. Специализирал е „Маркетинг на фитнес услугите” в Калифорния, САЩ. Хоби са му класическата и рок китара. Основател е на групата „Hell sextons”. Работи като изпълнителен директор на редица популярни марки в сферата на фитнес услугите и храненето.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Попълват бръчки с филър

Публикувано на 29 April 2012

Източник: www.she.bg

Стареенето на кожата безспорно е един от най-неприятните моменти, засягащи както външния вид, така и самочувствието на човек. С времето нивото на естроген в организма намалява, а с него намалява и производството на колаген. В резултат на това кожата на лицето ни се отпуска и губи своята еластичност, което е причина за появата на така неприятните бръчки.

0 Коментари | Разгледай цялата статия

Био сауна срещу стрес и умора

Публикувано на 29 April 2012

Източник: www.she.bg

Био сауната е комбинация между класическа (финландска) сауна и парна баня. Основните действащи фактори са умерено горещият въздух и високата влажност. По този начин разпръскваните билковите аромати в сауната се абсорбират по-бързо от тялото, което от своя страна спомага за засилване на имунната система и намаляване на инфекциите.

0 Коментари | Разгледай цялата статия