Застаряващите купонджии в „Скъпи наследници“: „Може да сме дъртаци, ама още държим“ » YEP.bg

Застаряващите купонджии в „Скъпи наследници“: „Може да сме дъртаци, ама още държим“

Публикувано от YEP.bg на 26 January 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communication

Етикети: , , , , ,

След като за втори път Катя (в ролята Даяна Ханджиева) не прекарва нощта в семейната къща в Бели Вит, Милица (в ролята Койна Русева) е категорична – момичето трябва да бъде изгонено за неспазване на правилата. Предложението й е поставено на гласуване, а резултатът истински ще изненада жените в рода.

Гост-звездата Мартен Роберто влиза в собствения си образ на любим диджей, който знае как да повдигне настроението и да взриви емоциите. Щурите танци, до които ще доведе музиката му обаче, ще преминат в меле заради невъздържания син на Милица Станислав (в ролята Петко Венелинов), а това ще превърне миролюбивия Мартен в екшън герой.

Появата на орда младежи край езерото до селото пък ще върне Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) в младежките им години и нестихващите купони. Двамата ще се отдадат на алкохол и бурни танци, които ще пренесат и в местната кръчма. „Откакто те помня, танцуваш като веян паламуд“, казва Косьо. „Може да сме дъртаци, ама още държим“, хвалят се застаряващите купонджии.

Научила от Станислав, че Катя не е преспала в собствения си дом, в Ани (в ролята Лорина Камбурова) все по-упорито се заражда съмнението, че лекарката е прекарала нощта в прегръдките на Борис (в ролята Орлин Павлов). Дали то е оправдано - гледайте днес, от 18:00 часа, по bTV.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments