Зара влиза в мистична стая » YEP.bg

Зара влиза в мистична стая

Публикувано от YEP.bg на 29 June 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , ,

Неочаквана загуба, нови загадки и разкриване на тайни очакват феновете в последния за сезона епизод на „Килерът“ - сериалът, който се превърна в истинска тийн мания.

Във финалния за първи сезон епизод главните герои преживяват редица драматични ситуации. Виктор и Калоян застават на ръба стръмна скала за тандемен екстремен скок, а техните приятелки Зара, Дени и Николета правят неуспешен опит да ги спрат. Когато ненадейно на скалата се появява Глория, ситуацията излиза извън контрол. Привидно скромната помощничка успява да отнеме живота на един от приятелите, но точно преди да посегне на Зара, Глория среща своята гибел. Какво се случва на ръба на скалата, кой става жертва на Глория и каква е развръзката, става ясно в последната за сериала серия във Vbox7.

След като Зара преживява тежка загуба, красавицата се връща в хижата, за да разреши завинаги загадката на „Килерът“. Влизайки в мистичната стая, Зара открива най-добрите си приятелите невредими, въпреки че е станала свидетел на тяхната смърт. Младежите са почти невредими, но не помнят нищо от престоя си в хижата.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments