Задава се нов комедиен сериал » YEP.bg

Задава се нов комедиен сериал

Публикувано от YEP.bg на 23 August 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , ,

Новият сезон във Vbox7.com ще донесе много положителни емоции и приятно настроение. В началото на месеца, на 5 септември, феновете на уеб сериалите ще могат да гледат новата продукция на екипа на 7Talents – „Статус: Обвързани“. Уеб поредицата ни запознава с Ира и Бил, които са лудо влюбени един в друг и предприемат най-сериозната крачка във връзката си – съвместното съжителство.

Ирина е 23-годишна млада дама, която обича всичко около нея да е шарено и цветно. Борил е 25-годишен амбициозен младеж, който взима пример от своя идол и упорито следва мечтата си да създаде собствен бизнес. Двамата са заедно от година и решават, че е настъпил моментът да заживеят заедно. Това, което Ира и Бил не подозират е, че предизвикателствата тепърва започват.

В ролята на атрактивната Ирина феновете ще видят популярната онлайн звезда Ванеса Георгиева, позната от уеб поредиците „10 първи срещи“, „Апартамент 404“ и „Не така, брат“. В образа на нейния екранен партньор ще се превъплъти младият актьор Иван Станчев.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments