Волейболни русалки наскачаха в движение от яхтите на Cor Caroli, изпитаха максималната мощност на лъскава моторница » YEP.bg

Волейболни русалки наскачаха в движение от яхтите на Cor Caroli, изпитаха максималната мощност на лъскава моторница

Публикувано от YEP.bg на 15 August 2013 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , ,

Снимки: Anett & Co и Емилиян Ялъмов

Няколко русалки, участнички в Европейското първенство по плажен волейбол за състезатели до 22 г., на което домакин е Варна, вдигнаха на максимум настроението на екипажите от Международната регата Cor Caroli Bavaria yachts powered by Lexus. Красавиците се качиха на яхтите, направиха няколко технични разигравания по време на старта и минути по-късно се хвърлила в морето, макар лодките вече да бяха набрали скорост в първата официална гонка. Екстремното им изживяване не свърши дотук. На помощ им се притече лъскава бърза моторница. На борда й волейболистките изпитаха максималната й мощност под майсторското управление на г-н Веселин Лазаров, Vice-Prezident на LZ Yachting.

В тазгодишното издание на регатата участват рекорден брой яхти - 46, които плaват под флаговете на България, Украйна, Русия, Франция, Италия, Панама, като над 300 състезатели се борят за „Синята лента на Cor Caroli”.

През 2013 г. се навършват 36 години от подвига на Капитан Георги Георгиев, който прекосява земното кълбо за рекордно краткото време от 201 дена, 21 часа и 36 минути и влиза с това свое постижение в „Книгата на рекордите Гинес”. Постижение, повторено от мнозина, но яхтата Кор Кароли и Капитан Георги Георгиев са първите в България. Регатата е прекрасен повод българите да си спомнят за самоотверженото приключение на този наш сънародник и поне за няколко дни да се потопят в атмосферата на истинските морски преживявания, отбелязват от Anett & Co.

 

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments