Васил Горанов направи филм за Кобрата, Танка и Буболечката » YEP.bg

Васил Горанов направи филм за Кобрата, Танка и Буболечката

Публикувано от YEP.bg на 2 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Виолета Филипова

Етикети: , , , , ,

На 22 май т.г. във Фестивален и конгресен център предстои премиерата на документалната лента „Боксов речник“. Неин оператор и режисьор е Васил Горанов.


Участват: Алексей Рибчев, Йордан Василев, Айрин Исметов, Красимир Митов, Венцислав Тодоров, Люлин Тодоров и др.

Боксът е спорт, който има свой уникален език и точно за това името на филма е „боксов речник“. Някои хора казват, че боксът е в изкуството да задаваш въпроси и да не получаваш отговори.
Когато един режисьор попада в боксова зала в град Русе, той е толкова впечатлен от специфичната атмосфера и интересните личности, които среща там, че решава да направи филм за тях. Първо, героите от филма отиват във Флоренция, където се бият като гладиатори на площада. Снимките на филма продължават седем години. През този период, боксьорите имат своите върхове и падения, сбъдват мечти, срещат се със страховете и проблемите си, и търсят начин да продължат напред.
Режисьорът на филма се потапя в един свят, където нещата са директни, очи в очи, така, както боксьорите застават един срещу друг на ринга, за да премерят сили и да се пречистят от агресията, която е заложена в природата на най-опасното същество на планетата Земя – човекът.
Филмът ни среща с Рибата, Буболечката, Танка , Кобрата, Айчо, Вансан и други. Това са техните прякори, а във филма ще видим какви хора се крият зад тях.


 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments