Тихомир Стратиев стана Автомобилист №1 на Варна за втори път » YEP.bg

Тихомир Стратиев стана Автомобилист №1 на Варна за втори път

Публикувано от YEP.bg на 29 January 2018 | 0 Коментари

Източник: Невяна Троянска

Етикети: , , , , ,

Пилотът на АСК „Марина Моторспорт“ Тихомир Стратиев бе обявен за Автомобилист №1 на Варна за 2017 г. на тържествена церемония, която се проведе в голям търговски център. Това е второто най-престижно отличие за състезателя в Годишните автомобилни награди на морската столица – преди три години той триумфира с приза за постиженията си през 2014 г.

За съжаление, Стратиев не успя да получи лично купата на победителя заради ангажименти в Италия. Церемонията за връчване на XIV годишни автомобилни награди - Варна 2017, обаче събра десетки майстори на волана и високите скорости, призьорите от ретро рали шампионата, спортни журналисти и фенове на автомобилните спортове. Най-добре представилите се през отминалата година бяха отличени с купи и грамоти от организаторите на класацията - „Нептун моторспорт“, „Авто мото ретро клуб – Варна“, СБА и община Варна, които им бяха връчени от секретаря на ретро клуба Орлин Пенев.

Специални гости на тържеството бяха шефът на СБА – Варна, Диан Драганов и членът на УС на федерацията по автомобилни спортове Слави Славов, главен организатор на рали „България“. По традиция голяма част от наградените шампиони бяха дошли на церемонията с децата си, които най-много се радваха на отличията.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments