Страх, ревност и инцидент съпътстват връзката на Ани и Борис - в „Скъпи наследници“ » YEP.bg

Страх, ревност и инцидент съпътстват връзката на Ани и Борис - в „Скъпи наследници“

Публикувано от YEP.bg на 23 January 2018 | 0 Коментари

Източник: H2H Communications

Етикети: , , , , , , ,

С всеки изминал ден връзката на Ани (в ролята Лорина Камбурова) и Борис (в ролята Орлин Павлов) се изправя пред нови и нови предизвикателства. Отношенията му с Катя будят все повече съмнения в младото момиче за силата на чувствата му към нея. Ани е притеснена и от паник атаките на Борис, и се обръща за помощ към баба Злата (в ролята Цветана Манева). „Насила да вземеш може, да дадеш не става“, чува младото момиче. Ще успее ли мистериозната жена все пак да й вдъхне надежда и какво казва при срещата си с Борис - днес, от 18:00 часа, по bTV.

 

Изглежда всичко е против връзката на младите. Инцидент с най-близкия й човек ще принуди Ани да промени романтичните им планове. Борис пък ще бъде принуден да чуе отказа на най-добрия си приятел да му стане кум.

В дома на Дочеви Милица (в ролята Койна Русева) е твърдо решена да си осигури така желания житейски комфорт, като за тази цел ще използва добре обмислена тактика. Ще разбият ли илюзиите й думите на брат й Марин (в ролята Димитър Баненкин) - „Искам да те видя как се гърчиш“? Така мечтаните от нея баня и тоалетна пък ще станат причина за разрив в отношенията между Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев).

Кметският наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски) ще се сблъска с гнева на мечтаещата за живот в големия град Диди (в ролята София Бобчева).

След предложените от Милица пари, Васко (в ролята Антоний Аргиров) е готов да напусне Бели Вит. За постигането на тази цел се включва и синът й Станислав (в ролята Петко Венелинов), който влиза в ролята на „информатора“ й. Дали обаче поставената цел ще бъде постигната и с какви думи разглезеният плейбой ще жегне високото его на майка си?

Звездата на българския сноуборд Сани Жекова още е в Бели Вит и ще бъде помолена от Борис за подкрепа. Какво може да направи тя за спортния клуб в селото?

Момент на близост пък ще предизвика силен емоционален заряд. Сън или реалност ще се окаже една потърсена целувка – в поредния епизод на „Скъпи наследници“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments