Приятелство и любов влизат в остър сблъсък в новия сезон на „Следвай ме“ » YEP.bg

Приятелство и любов влизат в остър сблъсък в новия сезон на „Следвай ме“

Публикувано от YEP.bg на 9 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , , ,

Стане ли въпрос за чувства, разумът остава на заден план и не мислим за последствията. С това ще се сблъскат Бела (Христина Христова – Тита ) и София (Лина Роскин) във втория сезон на популярната уеб тийн драма „Следвай ме“, а причината ще бъде общият им интерес към едно и също момче.

След като войната за влияние в онлайн пространството и в училище на пръв поглед беше потушена и двете момичета станаха приятелки, в новия сезон на поредицата конфликтът помежду им ще се възобнови и ще поеме в нова посока – към чаровния им съученик Ники.

Пилотният епизод на сериала ни пренася на парти, където Ники е центърът на вниманието за Бела и София. Партито има и свой дрескод - необвързаните ще бъдат облечени в зелено, заетите в червено, а тези с неясни любовни отношения – в жълто. Ще спазят ли Бела и София уговорката си да не предприемат никакви действия спрямо Ники и да оставят избора на него? Какви цветове ще облекат главните герои, за да покажат любовния си статус? Дали ще поемат по магистралата на любовта или някой от тях ще попадне в задръстване, може да разберете от пилотния епизод на втори сезон на „Следвай ме“Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments