Скрита камера вади на бял свят гафовете на „Полицаите от края на града” » YEP.bg

Скрита камера вади на бял свят гафовете на „Полицаите от края на града”

Публикувано от YEP.bg на 25 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Ирена Райчева

Етикети: , , , , , ,

В последния за сезона епизод на „Полицаите от края на града” Краси Ранков в ролята на комисар Желязков се завръща от Брюксел. Чул е, че Пацо и хората му са „подкарали сръбската мафия” и дори ги хвали, защото немците са във възторг от тях. Иска само подробен доклад.

Техният страхотен план – да инсценират разпит, бързо да затворят случая и да се отърват от немските журналисти е в задънена улица, защото заподозреният е глухоням. Още една дребна подробност е на път да ги провали – оказва се, че всичките им разговори в участъка са записана от скрита камера. За да замаскират нещата, те ще се опитат да вземат всички записи и да ги дублират отново.

Марги е в депресия, заради провала си като проститутка под прикритие. Екипът има идея, а Стефания има огромното желание да им помогне. Едно любовно писмо от таен обожател ще породи куп недоразумения, а лудо влюбената в инспектор Пламенов Марги е готова дори да се премести в друго РПУ заради „забранената си любов”. За да спаси положението и честта на Желева, Господинов ще се разкрие като нейния уж таен обожател. Как ще реагира Марги на новината и ще отговори ли на чувствата му – предстои да разберем.

Още няколко заплетени любовни истории ще видим в предстоящия епизод на полицейския комедиен сериал. Калата е готов да се изнесе от дома на Джиджи според уговорката, но виждайки, че Джиджи е в беда, макар и с риск за живота си той ще събере смелост и ще се опълчи на бившия й съпруг Манол, излязъл наскоро от затвора. Тази негова постъпка може да се окаже искрата, която ще разпали една нова любов.

Силвия се подготвя за предстоящата си сватба, но точно когато всичко изглежда ясно, нещата ще се объркат.

Тайната любов на Криси ще излезе наяве, когато неочаквано Пацо намира снимките ѝ по бельо с посланието „Крис, обичам те!”.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments