Семейни приключения в премиерния комедиен сериал "Драга фамилия" » YEP.bg

Семейни приключения в премиерния комедиен сериал "Драга фамилия"

Публикувано от YEP.bg на 12 October 2017 | 0 Коментари

Източник: Илиана Найденова

Етикети: , , , , ,

Две семейства, по балкански забавни и чаровни, ще се преоткрият стъпка по стъпка в премиерния комедиен сериал "Драга фамилия" от 13 октомври по DIEMA. Всеки делничен ден от 20.00 ч. зрителите могат да следят епизодите на най-успешната сръбска комедийна поредица за последните 10 години.

 

Запознайте се с новосъздаденото семейство на Лила и Сретен в "Драга фамилия" – силно влюбени един друг, и двамата вече имат деца и по един брак зад гърба си. Лила е майка на две дъщери, а Сретен има трима синове. Съвместното съжителство на голямата фамилия обаче не тръгва по план и в един момент съпрузите си задават въпроса дали са постъпили правилно, събирайки се под един покрив.

Сериозните промени за двете семейства започват още в първия епизод на "Драга фамилия", когато Лила и Сретен сключват брак. Двамата имат различни методи за възпитание на децата си – докато диалогът е нейният основен инструмент, той използва предимно авторитета си. Дъщерите на Лила все още се чувстват емоционално свързани с предишния си живот в Нови Сад и освен това не са приети радушно от децата на Сретен, на които пък не им харесва изведнъж да делят дома си с трима напълно непознати. И за да е още по-увлекателен и забавен сюжетът на "Драга фамилия", към безспирната суматоха се присъединяват приятели и роднини на двете фамилии. Следват множество комични ситуации, които обаче показват истинското значение на думата "семейство".

Поредицата, която се излъчва за първи път през 2013 г. в Сърбия, вече има четири сезона и се радва на изключителен интерес. Любопитен факт е, че една от звездите в сериала – Войслав "Воя" Брайович, е бил министър на културата на Сърбия през 2006 г., както и съветник на президента по културните въпроси през 2008 г. В главните роли зрителите ще видят още актьорите Ванеса Радман, Борис Комненич, Милена Дравич, Снежана  Богданович, Горан Радакович и други.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments