Родни звезди влизат в „Килерът“ от 22 май » YEP.bg

Родни звезди влизат в „Килерът“ от 22 май

Публикувано от YEP.bg на 9 May 2018 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , ,

Най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents, “Килерът“, стартира на 22 май във Vbox7. “Килерът“ е първият български онлайн мистъри сериал у нас, а потребителите за първи път ще видят Деян Каменов – Дидо от D2 с роля в онлайн поредица. Звездното участие в сериала се допълва още от Иван Тишев и Надя Петрова, познати на потребителите от уеб тийн сериала „Не така, брат“. Режисьор на продукцията е Ники Илиев, който за първи режисира уеб проект.

Историята на „Килерът“ проследява сложните отношения между група младежи, които внезапно загубват един от най-добрите си приятели. За да се разсеят от трагичната случка, тийнейджърите решават да посетят хижа в планината, където се изправят лице в лице не само с личните си слабости и страхове, но и с истински паранормални явления.

Деян Каменов – Дидо влиза в ролята на стопанин на хижата, в която групата приятели отсяда. На пръв поглед той изглежда и се държи зловещо, но дали това е истинската му същност?

Сред останалите звездни участници в „Килерът“ ще видим още Надя Петрова и Иван Тишев, познати от уеб тийн сериала „Не така, брат“. “Най-голямото предизвикателство в “Килерът” за мен беше да забавя малко темпото, защото героинята ми в “Не така, брат” беше много експресивна”, разказва Надя, която е в главната роля. А за Иван Тишев това е едно дългоочаквано превъплъщение, различно от тези, в които досега сме го виждали.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments