Рев на мотори огласи Варна в Деня на Земята » YEP.bg

Рев на мотори огласи Варна в Деня на Земята

Публикувано от YEP.bg на 23 April 2018 | 0 Коментари

Източник: Невяна Троянска

Етикети: , , , ,

Снимка: Иван Колев

Цветен, изпълнен с много настроение и завладяващи емоции се оказа Денят на Земята за варненци и гостите на града. На 22 април голям търговски център се превърна в притегателна точка не само за почитателите на адреналина и високите скорости, които се включиха в традиционния Пролетен мото фест, но и за децата на морската столица, които имаха възможност да стигнат до „центъра на Земята“.

Докато откритият паркинг на търговско-развлекателния център бе огласян от рева на  мощните мотори, свистящите гуми на стънтърите от формация „Екстрийм Атак Тийм“ и музиката на метъл групата „Мистър Хард“, в централното фоайе имаше занятия в необичайна класна стая. От петък до неделя огромен глобус – умален модел на земното кълбо, посрещаше ученици, които под формата на игри и забавни викторини около и в самия глобус научиха нови и интересни факти за Земята.

В централното фоайе бяха подредени и част от рисунките, които повече от 500 деца изпратиха за конкурса „Моята планета“, организиран от търговския център в партньорство с Община Варна. Експертното жури, което оценява творбите на малките художници, ще обяви имената на победителите на 25 април.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments