Режисьорът Борис Радев подготвя специалните изненади за „Моята игра“ на Владо Николов » YEP.bg

Режисьорът Борис Радев подготвя специалните изненади за „Моята игра“ на Владо Николов

Публикувано от YEP.bg на 30 April 2016 | 0 Коментари

Източник: MOKO Solution

Етикети: , , , , , ,

Режисьорът на посрещането на Папа Йоан Павел Втори у нас Борис Радев е родният талант, който подготвя специалните изненади и всички детайли за впечатляващия бенефисен спектакъл „Моята игра“ на Владимир Николов. Борис Радев е едно от най-уважаваните имена в творческите и режисьорски среди, а с неговото участие се гордеят още и ежегодните Спортни икари и Наградите на Столична община за ярки постижения в областта на културата.

 

За всички фенове в публиката, които на 8 май ще изпратят капитана на националния отбор Владимир Николов от спортната сцена, той обещава незабравими емоции и невиждано шоу. „Спектакълът „Моята игра“ на Владимир Николов ще бъде един изключителен завършек на една изключителна кариера – неоспоримо доказателство за българската сила, воля и дух“ – споделя самият Борис Радев.

Напомняме, че до момента обявените волейболни легенди, които ще се включат в титаничния сблъсък, са Никола Гърбич, Александър Волков, Христо Златанов, Теди Салпаров и треньорите Владимир Алекно и Пламен Константинов.

Обявените специални гости в бенефисния мач са най-талантливият роден джаз и поп певец - Васил Петров и уникалната танцова дръм формация „Вакали“.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments