Пътешествие в различните филмови жанрове прави поредицата „Треска за Оскари“ » YEP.bg

Пътешествие в различните филмови жанрове прави поредицата „Треска за Оскари“

Публикувано от YEP.bg на 7 February 2017 | 0 Коментари

Източник: Стела Ерера

Етикети: , , , , , ,

Селекцията от заглавия в звездната поредица “Треска за Оскари” отново ще плени зрителите с пътешествие в различните филмови жанрове по KINO NOVA. Началото на третата седмица сложи любимата фантастична комедия с “Оскар” за Най-добър грим “Мъже в черно”.

Две вдъхновяващи и жизнеутвърждаващи комедии, придобили култов статус, ще сложат край на поредицата на класиките от 90-те години - отличената с две  награди “Оскар” любовна история между Джак Никълсън и Хелън Хънт в “Колкото - толкова” на 7 февруари и наградения с цели три от престижните статуетки шедьовъра на Роберто Бенини “Животът е прекрасен” на 8 февруари, от 21.00 часа.

Хронологичната подредба на бляскавите ленти от “Треска за Оскари” ще отведе зрителите в новия век с трилъра “Талантливият мистър Рипли” с пет номинации за “Оскар” на 9 Февруари. Пресметливият и амбициозен Том Рипли (Мат Деймън) вярва, че е по-добре да бъдеш фалшив някой, отколкото истински никой. Възможността на живота му се появява по време на работно пътуване до Италия. Там той ще се промъкне в идиличния живот на богатите, гмуркайки се в дръзки схеми на двуличие, лъжи и убийство.

Шоколад” (на снимката) ще разкаже романтичната история на мистериозната Виан (Жулиет Бинош), която разрушава здравия морал на консервативно френско селце, отваряйки сладкарница по време на Великите пости. След появата на красивия Ру (Джони Деп), двамата организират “Фестивал на шоколада”. Те ще разбият местните предразсъдъци на 10 февруари.

До края на седмицата зрителите ще могат да видят още две знакови филмови заглавия - историческата сага “Гладиатор” с пет награди “Оскар”  на 11 февруари и историята за мистериозния воин в екшъна “Герой” с номинация за “Оскар” на 12 февруари.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments