Предателство и отмъщение в „Следвай ме“ » YEP.bg

Предателство и отмъщение в „Следвай ме“

Публикувано от YEP.bg на 9 October 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , ,

Неочаквани обрати в новия епизод на  „Следвай ме“. Габриела обявява война на Изабела и е готова да използва пълния си набор от скрити номера в името на победата.

След опита на Габриела да унижи приятелите на Изабела в публичното пространство, между двете влогърки избухва война. Изабела и Алекс подготвят грандиозно отмъщение на Габи, но тя ги изненадва с непредвиден ход. Битката между тях е не само в интернет пространството, но и по време на куиза, когато Катя неочаквано преминава на страната на врага.

Изабела е водеща фигура и във войната на чувства. Красавицата се опитва да признае любовта си към Николай на Даниел. Влогърката търпеливо изчаква удобен момент за самопризнанието, но Дани изкусно манипулира ситуацията и отлага момента. Уморена от изнудване, Марти взима нещата в свои ръце и след куиза решава да признае истината за самоличността си на Николай.  

Как Габриела взема превес над Изабела? Какво отмъщение подготвят Алекс и Изи? Отговорите на тези и много други въпроси се крият в новия епизод на хитовият уеб сериал „Следвай ме“, всеки понеделник и четвъртък първо по Vbox7.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments