Популярна телевизионна водеща вае тяло и калява коремна преса с кикбокс » YEP.bg

Популярна телевизионна водеща вае тяло и калява коремна преса с кикбокс

Публикувано от YEP.bg на 8 June 2017 | 0 Коментари

Етикети: , , , , , , , ,

Популярната телевизионна водеща на БНТ2 от Варна Силвия Благоева има нова спортна страст. От четири месеца тя редовно посещава тренировки по кикбокс, където изучава основни удари и техники. Неин личен треньор е Красимир Кирилов, с когото се познават от години.

„Признавам, че около 2 месеца набирах смелост да се свържа с Краси. Не бях сигурна дали има група за начинаещи и дали има значение възрастта“, каза за YEP.bg Благоева. Преди това тя никога не се е пробвала в бойните спортове. „В началото ми беше притеснено дали изобщо ще мога да се справя с това, което се изисква от мен, но всички бяха търпеливи и внимателни и ми помогнаха бързо да навляза. Сега вече знам основните удари.

Мисля, че ми е по-лесно да работя с краката, отколкото с ръцете“, признава Силвия Благоева. По време на тренировките не се изучавали само техниките на ударите, а се работило и за бързи реакции, както и за извайване на фигурата и каляване на коремната преса с удари. „Нищо от това не е страшно и не е болезнено“, споделя Силвия. Тя вече е свалила 5 килограма. „Не съм спазвала никакъв хранителен режим. Тренировките ме правят по-уверена и отговорна към предизвикателствата“, казва Благоева. Веднъж седмично водещата на БНТ2 тренира и лека атлетика.


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments