Пената се изправя срещу Тити Папазов в “НеСемейни войни” » YEP.bg

Пената се изправя срещу Тити Папазов в “НеСемейни войни”

Публикувано от YEP.bg на 21 March 2018 | 0 Коментари

Източник: Петя Митова

Етикети: , , , ,

Звездни български спортисти ще мерят сили в специален епизод на обичаното телевизионно предаване Семейни войни днес от 18:00 ч. в ефира на NOVA. Отбор “Футбол“ с капитан легендата Димитър Пенев се изправя срещу тим „Висока топка“, воден от колоритния Тити Папазов в битка за определяне на спортния шампион в “НеСемейни войни”.

Въоръжен с добро настроение и желание за победа ще бъде несемейният отбор на футболистите, в който освен капитанът Димитър Пенев, влизат още звездите Христо Йовов, Георги Петков, Александър Александров и Вили Вуцов. Спортистите вече показаха интелект и бързи реакции в битките срещу най-добрите семейни отбори, но обещават да дадат всичко от себе си в спортния двубой в сряда.

„Интересно е как големи спортисти, които са свикнали да играят само за победа, не бяха дошли, за да побеждават, а за да се забавляват. Поздравявам целия екип на "Семейни войни", защото то е едно от най-позитивните предавания в ефир“, сподели в предаването „На Кафе“ звездният участник от отбор „Футбол“ Вили Вуцов. 

Баскетбол и волейбол се обединяват в отбор „Висока топка“, който с обща височина от над 10 метра, ще се цели в победата с впечатляващ състав –Любо Ганев, Георги Младенов и братята Валентин и Георги Братоеви. В ролята на капитан влиза ексцентричният баскетболен треньор Тити Папазов, който ще мотивира съотборниците си да отговорят правилно на зададените въпроси.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments