Онлайн звезди се върнаха в посмените си за първия учебен ден » YEP.bg

Онлайн звезди се върнаха в посмените си за първия учебен ден

Публикувано от YEP.bg на 17 September 2017 | 0 Коментари

Източник: Дебора Апостолова

Етикети: , , , , , ,

Някои от най-големите онлайн звезди на България се върнаха в спомените си за първия учебен ден. Ето какво си спомнят Беатрис от „Не така, брат!“, Ева от „Кифла“, както и София от „Следвай ме“ за първия ден в училище.

 

Беатрис от „Не така, брат!“ – стилна и на първия учебен ден

Беатрис (Надя Петрова) няма много спомени от първия си учебен ден, но както повечето деца прекрачва прага на класната стая заедно с майка си. По-интересното е, че е както винаги Беа държи на своя стил и това си личи от тоалета й, който е подбрала за специалния ден.

Любимата #KIFLA – EVA – ученичка за пример

Позната като певица и актриса, Ева Георгиева – Ева, любимата „кифла“ на всички онлайн потребители, заради участието си в пародийната поредица #KIFLA, е била ученичка за пример.

„Първият учебен ден беше началото на най-незабравимото приключение в моя живот- образованието! Аз съм може би най-щастливата и удовлетворената ученичка на света! Успях да сбъдна всичките си мечти и сега продължавам още по-смело и позитивно напред. ️Благодарна съм на всички уникални хора, които са били част от това незабравимо пътуване, горда съм от факта, че благодарение на отличния си успех, взимах стипендии, с които успях сама да платя цялото си образование до степен магистър и то с мечтаната ми специалност - Поп и джаз пеене! Пожелавам успех на всички сладурчета, все пак който учи ще сполучи.“

От 3 октомври Ева ще ни залее с позитивизъм от „Апартамент 404“, защото тя ще бъде новият съквартирант.

София от „Следвай ме“ – приятелството преди всичко

На София от „Следвай ме“ (в ролята Лина Роскин), очевидно й е било доста лесно в първи клас. Обградена от приятели, за нея първият учебен ден е преминал с лекота. 

„Помня, че бях спокойна, защото вече имах приятели, с които се оказахме в един клас. Живеехме в съседни блокове с най-добрата ми приятелка и в един и същи блок с най-добрия ми приятел. Бях много щастлива и развълнувана да започна. Мама каза, че през цялото време по пътя за училище съм я държала за ръка, но в момента, в който сме пристъпили прага и съм видяла приятелите си съм я пуснала и с усмивка съм поела сама към тях.“

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments