Ники Станоев ще разсмива варненци във ФКЦ » YEP.bg

Ники Станоев ще разсмива варненци във ФКЦ

Публикувано от YEP.bg на 2 August 2017 | 0 Коментари

Източник: Виолета Филипова

Етикети: , , ,

Ники Станоев ще посети морската столица с представлението #НИКИГОВОРИ за Музика ! Stand UP Comedy Show. Той ще се срещне с феновете си в зала „Европа“ на Фестивален и конгресен център 18 август.


След 13-годишно отсъствие от сцената, харизматичният актьор Ники Станоев избира Studio 5 за първото си Stend UP Comedy Show! През всичките тези години той се е тунинговал с най-доброто от българската ТВ Комедия - "Шоуто на Слави", "Нешоуто на Нед", "Нашенци" и най-добрият български ситком "Домашен Арест". Участието му в много български и холивудски продукции разширява палитрата от възможности. Но Сцената и контакта с публика е нещо уникално! Именно за това е време последният "Народен Артист" да се завърне на Сцената... по необичаен начин.  
Ники ще говори за Музиката в неговия съзнателен живот, тоест от 80те до днес. Защо поп изпълнителите рисуват всяка дума докато пеят ...как я рисуват? Защо Металите носят тесни дънки? Защо рапърите носят широки дънки? Защо чакараците не носят дънки ? Ще покаже какво е му е причинявала Музиката , как тя му е помагала и пречила... за мацките , ще я анализира, ще импрорапира... ще я изпълнява ?!?


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments