Наши илюзионисти с нова покана за магически форум в Амстердам » YEP.bg

Наши илюзионисти с нова покана за магически форум в Амстердам

Публикувано от YEP.bg на 12 January 2018 | 0 Коментари

Източник: www.svetsko.bg

Етикети: , , , , ,

Български илюзионисти гостуваха на Amsterdam Magic Show. Магичният форум, който събира професионалисти от цял свят и се провежда в Холандия е много популярен в света на магията.  Организатор на събитието е Фриц Алкемаде, който наскоро посети страната ни, за да се включи във фестивала на илюзията в България – „Златна Котка“, съощава Svetsko.bg. По време на събитието той решаваq че двамата родни царе Венсан Петров и Дани Белев са супер атрактивни и ще се впишат идално в организираното от него Amsterdam Magic show.

 „Шоуто беше напълно разпродадено. Имаше зрители от Холандия, Шотландия, Египет, Франция, Германия, Гърция и дори България! Публиката е много интелигнентна и приятна. Изключително освободени хора, дошли за да се забавляват.“, сподели впечатления от изживяването Венсан. „Независимо, какво казваме за България, когато водещия обяви гостите си от тази източно европейска държава, реакциите бяха „Уау“ и силни аплодисменти.“, казва още Венсан, който показал пред публиката в Холандия своята неповторима комеди магия.

Йордан Белев, който е и организатор на „Златна котка“ пък разтопил сърцата на зрителите в Амстердам с романтичен трик. За финал родните спецове представили стряскащ номер, който се прави само от смелите в бранша. В него участва телефонът на един човек от публиката, зарче и метален чук, който само при една грешка може да се стовари с всички сила върху екрана на телефона. След финала на шоуто Венсан и Йордан получили покана да се включат в лятното издание на магическия форум в Амстердам, когато всъщност събитиео ще има празнично издание, защото има рожден ден, а феновете им чакат с нетърпение следващата им поява на сцената.

 


Добавете вашият коментар

Коментари, които не отговарят на условията за коментиране ще бъдат изтривани!

Коментари

Никой не е коментирал на тази страница все още.

RSS емисия за коментарите на тази страница | RSS feed for all comments